- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
İnşallah ya valla her agridan korkr oldumCanim benim de yürüdüğümde ayakta kaldığımda kasiklarim agriyordu korkmustum normal yani . Daha yeni ameliyattan çıktın bir de sen du bakalım :)) tuvaletini yaparken ilk zamanlarda hafif ağrı olur sonra geçecek Allah ın izniyle .
ben kist ameliyatı ve histeroskopi olduktan 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.kistlerdende çok ağrim oluyordu şimdi çok şükür 6 haftalık hamileyim.bu arada 2 senedir de olmuyordu çocuk.Yok canm çift taraflı kistler 5 ce 2 cm ameliyat önermiyor doktor eşimde sorun yok tup bebek denemlisin dedi beklyrz bakalım olur diye ama olmayacak sanırım normal yolla
Ay bana umut oldunben kist ameliyatı ve histeroskopi olduktan 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.kistlerdende çok ağrim oluyordu şimdi çok şükür 6 haftalık hamileyim.bu arada 2 senedir de olmuyordu çocuk.
Alttan ederler canım .5 6 yıl önce çikolata kistim var gitmedim bidaha doktora kontrol için gitmek istiyorum evliyim alttan muayene ederler mi
Genel de kist muayeneleri alttan oluyor ama doktoruna göre de değişir durum hem korkma alttan olmaktan da benim korkulu rüyamdi şimdi gittiğim doktor her kontrolde alttan bakıyor alıştım napalim yapacak bişe yok5 6 yıl önce çikolata kistim var gitmedim bidaha doktora kontrol için gitmek istiyorum evliyim alttan muayene ederler mi
Kaç cm di kistleriniz bizede dua edin bende 2 yıldır bekliyorum
birden çok kistim vardı 5-6 cm civarıydı en büyüğü sonrakiler 3 ve 2 cm di .
inşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın.biraz sabır sadece.ayrıca hiç bir şey yapmadım.biraz aceleciydim.doktor bu ay için gel olmazsa aşılama yapalım diyordu.ama çok şükür kendiliğinden oldu.Ay bana umut oldunbende iki senelik evliyim bir defa tüp bebek yaptrdim olumsz oldu agrilarm dayanlmaz derece olunca ameliyat oldum 20 gün önce inşallah benmde kendiliğinden olur ekstra bişey yaptinmi amelyttan sonra cnm
Çok şükür cnm bizlerde en kisa zamanda mutlu haberlr aliriz Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallahinşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın.biraz sabır sadece.ayrıca hiç bir şey yapmadım.biraz aceleciydim.doktor bu ay için gel olmazsa aşılama yapalım diyordu.ama çok şükür kendiliğinden oldu.
Evliysen alttan muayene ediyorlar. Smear testi yapar ilk olarak canım5 6 yıl önce çikolata kistim var gitmedim bidaha doktora kontrol için gitmek istiyorum evliyim alttan muayene ederler mi
O ne demek cnmEvliysen alttan muayene ediyorlar. Smear testi yapar ilk olarak canım
Rahim ağzından doku alınıyor canim duymuyosun bile sen ama rahim ağzı kanser taraması için yapılan bişeO ne demek cnm
Ne için gerekli peki cnm o işlem?ay tırsmaya başladım iyiceRahim ağzından doku alınıyor canim duymuyosun bile sen ama rahim ağzı kanser taraması için yapılan bişe
Yok arkadaşım hiç korkma. Onu tüm evli bayanlara yapıyorlar. Rahim ağzı kanseri Taraması . Acıyan bir işlem değilNe için gerekli peki cnm o işlem?ay tırsmaya başladım iyice
Kontrol amacli alınıyor korkma canm korkulacak bişe degil sen kontrollerine gitNe için gerekli peki cnm o işlem?ay tırsmaya başladım iyice
Gitmem lazım zaten 5 6 yıl oldu gitmeyeli cnm.ünideki doktor çok soğuttu beni Bebek isteyene kadar kadın doğum hapı kullanacaksın dedi bende isteniyorum dedimKontrol amacli alınıyor korkma canm korkulacak bişe degil sen kontrollerine git
Merhaba canim . Kistin küçükmus inşallah büyümez. Visanne çok yan etkisi olan bir ilacmis ama bu ilacı kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanlar var . Rahim filmi çektirdin mi . Evli misin bilmiyorum ama evliysen rahim filmi cektirsen iyi olur.Ya 2 keredir yazıyorum kimse cevap yazmıyor burda yazanlar bu hastalığa sahip olanlar değilmi endişeliyim kimse yardımcı olmuyor neden anlamıyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?