Canım daha önce gittiğim bi çok Dr engel olabilir çünkü tüplerde ve rahim içinde yapisiklik yapmış olabilir ya da yumurtalık rezervine zarar vermiş olabilir dedi. Ama bu Dr ilk gittiğim gün daha bu kistler engel değil dedi hatta kesinlikle engel değil filan dedi. Çok inanmadım tabi her gittiğimde tüp bebek için ısrar ettim hep erteledi en son dayanamadı tamam başına iş ariyorsun sen rahim filmi çektir dedi hormon tahlillerini de yaptı. Sonuçlar gelince de dedim sana bu kistler engel degil diye. Yapisiklik yapmadığını yumurtalık rezervlerine zarar vermediğini tahlillerden önce biliyordu ama nasıl biliyordu anlayamadım. Belki kistlerin bulunduğu konuma gore belki boyutuna göre. Ama bu gittiğim dr her seferinde bi şikayetim olduğunda daha muayene etmeden sebebini bana söylüyor muayenede de öyle olduğunu gösteriyordu usg de. Üniversitede kadın hastalıkları ve dogum anabilim dalı başkanı aynı zamanda. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum Dr umu. Ozellerde belki 15 20 Dr a gittim. Benden hep saçma sapan tahliller aldılar ama bu Dr para için hiç bir şey yapmıyor. Zaten devletin hastanesi herşey ucretsiz