Ben ameliyat oldum doğum kontrol hapı vermedi. İnşallah tekrarlamaz kistacaba kist ameliyatı olupta hic dogum kontrol hapı kullanmadan uzun sure tekrar kisti olusmayan var mi?
5cm çikolata kisti vardı canim aslında 1 tane değilmis 4 tane birbirine yapışmış kist hepsi toplam 5cm. 1 ay oldu ameliyat olalı daha :)) inşallah tekrarlamazkc cm di sizinkisi acaba birde ameliyt sonrası ne kdr sure gecti
acaba kist ameliyatı olupta hic dogum kontrol hapı kullanmadan uzun sure tekrar kisti olusmayan var mi?
Teşekkür ederim. Doktorum dediki hemen denemeye başla eğer gebe kalmazsam tup bebek .gecmis olsun doktorunuz yalancı menapoz onermedimi genelde ameliyat sonrası yapilıyor
Ben varım canım 2 yıl hic tekrar etmedi şimdi yine tekrar etti malesefacaba kist ameliyatı olupta hic dogum kontrol hapı kullanmadan uzun sure tekrar kisti olusmayan var mi?
kızlar benim çikolata kistim ve rahimde ufak bir yara vardı hayıt suyu içtim bu ay ve Allaha çok şükürki hamileyim belki sizede faydası olur diye yazıyorum[/QUOT. Arkadaşım hayırlı olsun kaç cm kistin bide hayıtı nasıl kullandın canım
Arkadaşım hayırlı olsun kiatin kaç cm di ve hayıt suyunu nasıl kullandın günde kaç defa içtin cvp yazarsan sevinirimkızlar benim çikolata kistim ve rahimde ufak bir yara vardı hayıt suyu içtim bu ay ve Allaha çok şükürki hamileyim belki sizede faydası olur diye yazıyorum
Arkadaşım hayırlı olsun kiatin kaç cm di ve hayıt suyunu nasıl kullandın günde kaç defa içtin cvp yazarsan sevinirim
Teşekkürler canım. Benim bugüne kadar hiç gecikmedigi için bu sefer böyle olmasına şaşırdım. Ama kist gecikme yapabiliyor demekkiBenim 5 gün gecikti cnm çikolata kistim var
Benimde ilk kez oldu cnm hatta hamilelik diye s uphelendim bi anTeşekkürler canım. Benim bugüne kadar hiç gecikmedigi için bu sefer böyle olmasına şaşırdım. Ama kist gecikme yapabiliyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?