Endometrial hiperplazi (rahim duvarı kalınlaşması) yaşayanlar lütfen bakar mısınız

Tarlusalımı 3 tane alıyorsunuz

Lütfen cevp yazın çok sıkıntılarım benimde adet geçikmseiyle gittim dr rajim duvarım 20mm olmuş biyopsi aldılar dr genelde polip geliyor dedi ama bende ne polip nede miyom var demediler oluyormu unltrasyonda olmayıp polip gelen biyopsi

Biyopsi verdiniZmi

Bendede var kalınlasma biyopsisi verdim evhamlanıyorum yardımcı olurmısınuz sizde ne var

E ebru219 Merhaba, hayır polip gözükmedi ultrasonda, bana da aynısını dedi doktorum, büyük olasılıkla poliptir demişti ,ve polip geldi sonuc,rahim kalınlasması oldugunda 35 yas üstüne mecburen yapıyorlar o parca alımını, sizin de polip gelecektir inşallah yüreğinizi ferah tutun

Evet bugün eşimin tlf msj geldi dr tlf aradık sistemden bakayım dedi dönüş yaptı sadece polip gelmiş dedi nasıl korkulacak bişey varmı

Sizin biyopsi sonucunu geldikten sonra sürecinin nasol ilerledi dr bana adetliyken gel bakalım dedi

Biyopsi sonucu polip gelince Ben polipi aldırdım histeroskopi ile, ama aldırmak şart değil, benimki 1,5 cm civarıydı

Sizeden adetleyken mi biyopsi yapıldı kürtaj tarzı bende pipelle diye bir aletle aldı

Sizde ben gibi adet geçikmesi vardı rahim duvarı kalımlaşması var denildi biyopsi yapıldı polıp geldi

Sizde benim gibi adet geçikmesi varmıydı sizde dr ultrasyon muanede polıp var gibi nişey denmedi sadece rahim duvar kalınlıgımı vardı biyopsi yapıldı polıp geldi

Ben adet olamadıgımda gittiğimde 19.5 mm dedi siz adet ılamadıgınızda gittiğinizde rahım duvarınız kaç mm idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…