- 19 Ocak 2011
- 22
- 2
Şöyle, bu ikinci haftam ama hala ödem var. 1 hafta sonra gecermis.Merhaba endolift sonucunuz nasıl?
Ben de düşünüyorum yaptırmayı araştırma aşamasındayım, sizin gibi yaptıran birinden fikir almak istedim. Ne kadara mal oldu? Bana tüm yüz, şakak ve gıdı 10 bin fiyat verdiler fazla geldi ama bilmiyorum... zayıflamak güzel de yan etkisi yüzüm sarktıŞöyle, bu ikinci haftam ama hala ödem var. 1 hafta sonra gecermis.
Sonucunuda 6 ila 12 hafta sonrasinda gormeye baslicakmisim
Nereyle gorustunuz acabaBen de düşünüyorum yaptırmayı araştırma aşamasındayım, sizin gibi yaptıran birinden fikir almak istedim. Ne kadara mal oldu? Bana tüm yüz, şakak ve gıdı 10 bin fiyat verdiler fazla geldi ama bilmiyorum... zayıflamak güzel de yan etkisi yüzüm sarktı
Antalya symestetik verdi bu fiyatı ama biraz çekiniyorumNereyle gorustunuz acaba
Aynen nissantasinda yapiolar yagmi alcak gidinizdan acaba normalde gidi haric 5000 tl deAntalya symestetik verdi bu fiyatı ama biraz çekiniyorum
Hayır ama tüm yüz ve gıdı 10bin fiyat verdiler ama oraya gitmekten vazgeçtim parasından değil güvenemedim olumsuz yorumlar şikayet sitesinde.Aynen nissantasinda yapiolar yagmi alcak gidinizdan acaba normalde gidi haric 5000 tl de
Yaptırmayin ben hiç bir degisim görmedimAntalya symestetik verdi bu fiyatı ama biraz çekiniyorum
Kime yaptırdınız siz acaba? Değişim olmadıysa hakkınızı arayın yazık günah üzüldüm adınıza. Ben hala araştırıyorum hiç kesin sonuç yok.Yaptırmayin ben hiç bir degisim görmedim
Enfolift lazer ysptırsn varmı burda? Ben yaptırdım, yuzum çok şiş. Kimdd böyle oldu?
Dün yaptırdım, yüzüm inanılmaz şiş ona hiç takılmıyorum ama ağzım kayıyo resmen, böyle bir etki kimse yazmamış, kliniğe sordum ödeme bağlı geçer korkmayın diyorlar, böyle bi ihtimalin olduğunu bilsem izin alabileceğim bi dönemde yaptırırdım. Kısmi felç gibi bişey, kimsenin başına geldi mi böyle bi durum? İnşAllah 2-3 güne geçecek bişeydir aşırı mutsuzum şu andaEnfolift lazer ysptırsn varmı burda? Ben yaptırdım, yuzum çok şiş. Kimdd böyle oldu
Merhaba ben de yaptırmayı düşünüyorum .Sizinkinin üzerinden yaklaşık 2 sene geçmiş ve etkiside en iyi halde 2 sene dedi doktor. Sizin etkisi ne kadar sürdü ve etkisi geçtikten sonra nasıl bir değişim oldu ? Memnun musunuz yaptırdığınıza ?Enfolift lazer ysptırsn varmı burda? Ben yaptırdım, yuzum çok şiş. Kimdd böyle oldu?
merhaba ben de yaptırmayı düşünüyorum. Şu an nasılsınız?Dün yaptırdım, yüzüm inanılmaz şiş ona hiç takılmıyorum ama ağzım kayıyo resmen, böyle bir etki kimse yazmamış, kliniğe sordum ödeme bağlı geçer korkmayın diyorlar, böyle bi ihtimalin olduğunu bilsem izin alabileceğim bi dönemde yaptırırdım. Kısmi felç gibi bişey, kimsenin başına geldi mi böyle bi durum? İnşAllah 2-3 güne geçecek bişeydir aşırı mutsuzum şu anda
Merhaba, cok uzun bir zaman once yaptirmissiniz. Memnun kaldinizmi sonuctan ve nereye yaptirdiniz? Bilgi verebilirseniz sevinirim.Kime yaptırdın?