biz dişimizi sıkana kadar fiyatlar da uçacak ki, aynı yola geliyor.
aslında alınacaksa hazır annemin de enerjisi varken, o da çalışıyorken alıp bir an önce ödemeleri hafifletmek.
şöyle söyleyeyim 500 bin civarı evler sıfır evler, muhit fena değil. ama biz o kadar uçmak istemiyoruz. 300-400 arasına denk getirmek isteriz.
konut kredisinde zaten krediyi çekenin üstüne olmak zorunda. ama ailede öyle güven sorunu yok aramızda. annemin tüm parası benim adıma banka hesabında durur. yani aile içinde bu ev neden senin üstüne oluyor muhabbeti yapmaz. istese de yapamaz kredi çekenin üstüne olmak zorunda olmasından dolayı.
ölürse dediğim olay aslında en kötü senaryo. ben ölürsem ne olacak mesela?
evlilik konusuna gelince. dediğim gibi çok evlilik kafasında değilim ama büyük konuşmak gibi olmasın, benim borcum olsun veya olmasın zaten maddi anlamda beni zorlayacak bir adamla evlenme gibi şeylere girecek biri değilimdir. gözümü kör eden bir aşk yaşamadığım sürece. o da bu yaşa kadar olmadı, artık olmaz bence duygular eskisi gibi değil.
bunları sadece hayatın akışında yaşanabilecek şeyler maksadında yazdım.
öte yandan ben tek başıma olsam ev almayı hayal dahi edemem. şu an öyle ya da böyle bundan 10 sene sonrası için mülk sahibi olma ihtimalim var. ama tek yaşıyor olsam imkansızdı bu.
ev her türlü benim üzerime olacak diyebilirim ama alınması halinde.