8 aylık ewliyim we yasmın kullanıorum fakat son 2 aydr sadece 2-3gun adet oluorum we genelde leke oluo,adet olamadıgımdan dolayısıyla sancılarım oluo,acaba yasmindenmidir bilemedm yardımcı olusanız sewinirim???
hayır hiç doktora gitmedim.önce yasmini üç ay kullandım sonra hormanlarımla oynamaktan rahatsız oldum ve bıraktım. bi dört beş ay aradan sonra eşimin isteği üzerine bu ay yeniden başladım. ara kanamam pek olmadı kullanırken de kullanmazken de. ancak yasminden önce adetlerim çok şiddetli olurdu baya baya yavaşlamıştı. bıraktıktan sonra da hiç eskisi kadar çok olmadı. şimdi yeniden başladım baya azalacağını bekliyorum. zaten hapın içerisinde çekilme kanaması diyor o işte adet gibi bir şey ama tam olarak adet kanaması değil sanırım.
yanlız bentiroid için levotiron kullanıyorum yasmini ilk kullandığım dönem de levotiron dozajı az geldi yasminden mi bilmiyorum sonra dozajı arttırdım ve yasmini bırakmak istedim bu seferde dozaj fazla geldi. şimdi yine eskissi gibi içiyorum levotiron u bir kaç hafta sonra onu da ölçtürüp bi kontrol ettirmeyi düşünüyorum.