- 10 Haziran 2016
- 673
- 168
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Merhaba hanımlar ben 25 yaşındayım gebelik düşünüyorum hayırlısıyla inşallah, fakat pcosluyum ve malesef tüylenme etkisini biraz şiddetli yaşıyorum, yüz bölgem omuz bölgem kıl gibi çıkıyor göbek bölgemde bi tüy tabakası mevcut el üstümde parmaklarımda bile çıkıyor göğüs çevrem keza popo üstü vs çok hızlı uzuyor pürüzsüz gezmek malesef benim için biraz hayal evde philips ile şuan başa çıkabiliyorum az çok fakat gebelik sürecinde bu durumun sakıncalı olmadığına dair kesin bir çalışma yok ve ben çok kafama takıyorum o zaman nası baş edeceğim ağdaya elverişli bi vücut yapım yok ki olsa da 2 günde uç veriyor çektiğim acıya değmiyor, ben de aksine takıntılıyım bu konuda sürekli elim vücudumda baş edebildiğim heryeri temizlemeye çalışıyorum ama gebelik böyle bi süreç değil ulaşamadığımız yerler oluyor ve çoğu insanın aman şu tüylerimden bunaldım dediği yer benim için mucize gibi olurdu çünkü tüy olmayan hiç biyerim yok bu da özgüvenimi düşürüyor ki gebelikte zaten dış görünüşümüz negatif etkileniyor bununla nası başa çıkacağımı bilemiyorum psikolojimi bile etkiliyor malesef artık diyorum ki görünen yerlerime mecbur philips ile atarım onu bile düşündüm risk sonuçta ne yapacağım bilemiyorum hele artacağını düşününce siz neler yaptınız benim gibi olan var mı bu süreçte ?