- 4 Temmuz 2018
- 3.230
- 4.689
- 133
- Konu Sahibi Benimdemelegimolsa
-
Benim galiba öyle oldu sen yazınca fark ettim.. Ekim sonunda yaptırdım. Kasım ayında normal oldu aralık ayında olduğum da çok dengesiz ve az oldum. bu ay hala olmadım en son 23 aralıkta olmuştum 30 günde bir oluyorum 5 gün geciktim. Betahcg baktırdım bir şey çıkmadı. AnlamıyorumArkadaslar histereskopi sonrası adet miktarında azalma olan oldu mu?
Geçi benim ki hiteroskopi değildi hsg den sonra olduArkadaslar histereskopi sonrası adet miktarında azalma olan oldu mu?
Allah sizlerede nasip etsin. inisAllah ..Ayyy hamilelik takvimini gördüm cooook mutlu oldum. Histereskopiden kaç ay sonra hamile kaldın tam olarak?
histereskobi dedigin sey rahmin temizlemenmesi yani kuretajArkadaslar histereskopi sonrası adet miktarında azalma olan oldu mu?
Kasımda oldum ben. Kasımda korun dedi doktor. Aralık ve ocak geçti, tık yok. Su anda adetliyim.Allah sizlerede nasip etsin. inisAllah ..
ikinci histereskobi olduktan 3 ay sonra hamile kaldim.
zaten 3 ay da rahim ancak kendini toparlarmis doktor oyle dedi histereskobi sonrasi .
tam 3 ay gecti iste Rabbim nasip etti
Canim hamilelik takvimini gördüm cok sevindim. Belki hatırlarsın beni polip var diye konuşmuştuk senle geçen yıl.Ben cok korkuyordum sen teselli olmuştun bana o zaman. Tebrik ederim bu arada.Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin .eger devletteyse uygun . fakat ozelse ben 2 kez yaptirdim 2. temmuzdaydi simdi nekadardi bilemiycem dr um disardan geldi anlasmaliydi asagi yukari 2500 falan rahat tutuyo . ama dr hastanedeyse nekadar tutar bilemem.
simdi herseye zam geldi fark varmidiri onuda bilemiycem.
polipte aldirsan benim gibi farkli bir hastaliginda olsa hisyereskobi rahim temizlenmesi gibi bisey dusun yani o islemin fiyati cikanlar patolojiye gidiyo ordan polipmi baska bisey varmi herseye bakiliyo. dilerse n olacagin hastanenin muhasebesini ara histereskobi fiyatini sor yada dr un da fiyat verir .
aklina takilan bisey varsa sorabilirsi n bana
Ben histereskopi sonrasi iki ay korundum ,korunmayi biraktiktan sonra 2 ay gecti oldu. Yani toplamda 4 ay geçmişti. Senin de eli kulagindadir(yakindir)inşallah. Müjdeli haberini bekliyoruzKasımda oldum ben. Kasımda korun dedi doktor. Aralık ve ocak geçti, tık yok. Su anda adetliyim.
Subat ayı 3.ayım olacak benim de denediğim. İnsallah bana da nasip eder.
Senden de güzel haberlerini bekliyoruz :)
İnsallah canım dua edin bana. En ufak bir belirti veya gecikme vs oldugu gibi burdan yazarım zaten tutamam içimde :)Ben histereskopi sonrasi iki ay korundum ,korunmayi biraktiktan sonra 2 ay gecti oldu. Yani toplamda 4 ay geçmişti. Senin de eli kulagindadir(yakindir)inşallah. Müjdeli haberini bekliyoruz
evet seni cok iyi hatirliyorum:)Canim hamilelik takvimini gördüm cok sevindim. Belki hatırlarsın beni polip var diye konuşmuştuk senle geçen yıl.Ben cok korkuyordum sen teselli olmuştun bana o zaman. Tebrik ederim bu arada.Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin .
subati marti iyi degerlendir tavsiyem sana Hacet namazi kil. Esmalari cek...Kasımda oldum ben. Kasımda korun dedi doktor. Aralık ve ocak geçti, tık yok. Su anda adetliyim.
Subat ayı 3.ayım olacak benim de denediğim. İnsallah bana da nasip eder.
Senden de güzel haberlerini bekliyoruz :)
bak bana doktorum demistiiki kasimdami oldun sen 3 ay say rahim kendini ancak toparlamis ..İnsallah canım dua edin bana. En ufak bir belirti veya gecikme vs oldugu gibi burdan yazarım zaten tutamam içimde :)
Cnm sen tekrardan mi histereskopi oldun ?Tekrar mi etmisti . simdi nasilsin kalmadi skntı degil mi?evet seni cok iyi hatirliyorum:)
ben senin hamile oldugunu biliyorum canim hatta sana sormustumda..
Amin seninde Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
evet ben 2 defa oldum benim farkli rahatsizliklarim vardiCnm sen tekrardan mi histereskopi oldun ?Tekrar mi etmisti . simdi nasilsin kalmadi skntı degil mi?
Benim ufaktan görünüyordu hamileligin basinda ama simdi görünmüyor bebekten
Rahim kalınlaşmasi bendede olmustum.2 cm kadar olmustu artik doktor kotu hastalıktan şüphelenmeye baslamisti heralde. Ben sana diyordum ya hani senin yine bir evladin var benim hic yok diye :) ne günlerdi ya .o kadar cok aglamistim ki . Bak sana ikinci evlat geliyor benim de bir evladim olacak.Rabbim o kadar büyük ki .Bu arada bi kizim olacak teyzesi.7 .aya yaklaştık bile.Rabbim tum olmayanlara versin. Tekrar cok tebrik ediyorum cok sevindim gercekten. Allaha emanet ol.evet ben 2 defa oldum benim farkli rahatsizliklarim vardi
rahim kalinlasmasi
hucre buyumesi
polipler kanamam hic durmuyodu sebebi pregesteronum calismiyomus .
hormon tedavisi gordum 6 ay kadar birde
ikinciye oldugunda yine polip cikti
simdi duzeldimki Rabbim mucizemi verdi.
ben artik 2 aydir kafamdn atmistim 1 tane kizim var Allah ona omur saglik versin .
esim zaten herzaman 1 tane var yeter hic olmayan var dedi
ama cektigimi ben bilirim artik bebek meselesinden cikti be hastalikla mucadele ettim
zaten bebegide 2 aylikken ogrendim Allah in lutfu hem sagligim duzeldi hem kizima kardes geliyo Allah a sukur
seninki suphelenmisti ben tedavi olmasaydim cevirecekti doktor dedi. benim gibi olup rahmi alinan cok var. ben sukurki ilaca cevap verdim.Rahim kalınlaşmasi bendede olmustum.2 cm kadar olmustu artik doktor kotu hastalıktan şüphelenmeye baslamisti heralde. Ben sana diyordum ya hani senin yine bir evladin var benim hic yok diye :) ne günlerdi ya .o kadar cok aglamistim ki . Bak sana ikinci evlat geliyor benim de bir evladim olacak.Rabbim o kadar büyük ki .Bu arada bi kizim olacak teyzesi.7 .aya yaklaştık bile.Rabbim tum olmayanlara versin. Tekrar cok tebrik ediyorum cok sevindim gercekten. Allaha emanet ol.
Nasil bir tedavi oldunuz,hiperplaziniz gectimi,bende tup bebek oncesi tedavi oluyorum ilacla,Arkadaslar endemetrium hiperplazi var bendede. Poliplerim alindi doktir tarlusal kullan dedi 6 ay benim gibi olan varmi. Yani tanidan sonra ilac kullanan
bende aslinda sadece endemetrium hiperplazi cikmadi polip ve hucre buyumesi de cikti ...Nasil bir tedavi oldunuz,hiperplaziniz gectimi,bende tup bebek oncesi tedavi oluyorum ilacla,
ilk once bu hastaligin duzelmeli .Nasil bir tedavi oldunuz,hiperplaziniz gectimi,bende tup bebek oncesi tedavi oluyorum ilacla,
ben kendiliginden hamile kaldim ayrica Rabbim nasip etti. iste 3 ay bitti histereskobi sonrasi hemen kaldimNasil bir tedavi oldunuz,hiperplaziniz gectimi,bende tup bebek oncesi tedavi oluyorum ilacla,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?