- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Hmm anladım canm ben memurhanim okuyacağını bilmiyordm yine aynı kişi aynı sayıda okunacak sanıyordm sağol canm bilgilendirdiğin içinBu arkadaşımız normalde listede yoktu ya canım şimdi ona okurken +1 olduk kendi de okucak çünkü bizim sayılarımız düştü. Yarın sana okurken 341 okuruz yine.
Rica ederim canımHmm anladım canm ben memurhanim okuyacağını bilmiyordm yine aynı kişi aynı sayıda okunacak sanıyordm sağol canm bilgilendirdiğin için
Bende kendim için okudum çok iyi geçti transferim iki bebek adayımi aldım geldim. Inşallah bana sans getirirsiniz yarınki arkadaş içinde okumak isterim bana sırasını verdi hak geçmesinAgziniza yureginize saglik kizlar diger arkadaslarin listesini bugun atarim insallah
memurhanim ins hersey senin icin guzel gecer
Allah razı olsun.Ben okurum canım senin yerine
Hayırlı evlatlarin olsun. Ikizin olur insallahBende kendim için okudum çok iyi geçti transferim iki bebek adayımi aldım geldim. Inşallah bana sans getirirsiniz yarınki arkadaş içinde okumak isterim bana sırasını verdi hak geçmesin
Amin canımBir
Allah razı olsun.
Kucaklarimiz bebelerimizle dolsun
Insallah insallah hayirlisiyla olur rabbim yuzunu guldursunBende kendim için okudum çok iyi geçti transferim iki bebek adayımi aldım geldim. Inşallah bana sans getirirsiniz yarınki arkadaş içinde okumak isterim bana sırasını verdi hak geçmesin
Amin inşallah canım çok sağolHayırlı evlatlarin olsun. Ikizin olur insallah
Bir tek yenidelhi mi kaldı.
Tamam canım bi 15 dakikaya okurum sen okudum say
Tamam okuyorum canım hemen
Onu okudum ben dün gece söyledim zatenKizlar bana ulasirmisiniz ikinizde mi okudunuz ?
S selcanevrenn20 Hasta oldugu icin yardim istemistim sizden M MaviFeslegen niyetine ikinizde yazmissiniz