- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- Konu Sahibi Magnifiaque
İnşallah hayırla sonuçlanır canımKızlar listeye alım olursa katılmak isterim .yarin nasip olursa tüp bebek transferim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırla sonuçlanır canımKızlar listeye alım olursa katılmak isterim .yarin nasip olursa tüp bebek transferim var
Canim liste son gun 18 eyluldu o yuzden cok kisiyi alamadik yetistiremeyiz diye sana dua ederim insallah nolur hakkini helal etKızlar listeye alım olursa katılmak isterim .yarin nasip olursa tüp bebek transferim var
Yarin transferi olacakmis. Arkadasa okuyabilsek keske.son guncelleme yapiyorum
Yenidelhi Life light M MaviFeslegen icin herkes okudu ama emin olmak icin yazmiyorum bir arkadasimi bekliyorum kesin oda okumustur emin olmak icin bekliyorum insallah okundu yazcam♥Yarin son arkadasimiz icin okuycaz insallah 18 ine kadar eksik kalmayacak eminim bu surecte sadakalarinizi vermeyi unutmayin kizlar insallah dualarimiz kabul olur
Yarın benim yerime memurhanim için okuyalım kabul ederseniz Magnifiaque sonraki gün bana okuruzYarin transferi olacakmis. Arkadasa okuyabilsek keske.
Harikasin siz evetseniz ben evetim zaten
Hasbee seni tanidigim icin cok mutluyum harikasin sen
Ben eksik okuyayim madem alan olmamis341 okudum biriniz eksik okuyun ☺
Helal Olsun olur mu ben geç kalmisim.rabbim dualarınızı kabul etsinCanim liste son gun 18 eyluldu o yuzden cok kisiyi alamadik yetistiremeyiz diye sana dua ederim insallah nolur hakkini helal et
Ayy kızlar sabah sabah aglattiniz beni ne kadar güzel kalpleriniz var Allah razı olsun hepinizden.sonucum ne olursa olsun çok şanslıyım ki beni tanımadan bnm için sırasını verip dua eden arkadaşlarım var .çok iyi geldiniz çok şükürYarin icin memurhanim ’a okuyoruz okumak isteyenler okusun okumayanlar icin gerisini biz tamamlariz herkese sormadan paylastigim icin icinizden gelirse Okuyun ♥ Yarin 11’e kadar
Evva 318
N Nurs5825 318
hasbeee 341 okudu bir arkadas 23 eksik okuyabilir
Kara_gozlum 318
Magnifiaque 318
efsuni06 318
Y yalnizkalpler 318
Oriana 318
B Beklenen2 318
Yenidelhi 318
Life light 318
M MaviFeslegen 318
S selcanevrenn20 318
MoonfacedMom 318
memurhanim 322
Çok isterdim okumakYarin icin memurhanim ’a okuyoruz okumak isteyenler okusun okumayanlar icin gerisini biz tamamlariz herkese sormadan paylastigim icin icinizden gelirse Okuyun ♥ Yarin 11’e kadar
Evva 318
N Nurs5825 318
hasbeee 341 okudu bir arkadas 23 eksik okuyabilir
Kara_gozlum 318
Magnifiaque 318
efsuni06 318
Y yalnizkalpler 318
Oriana 318
B Beklenen2 318
Yenidelhi 318
Life light 318
M MaviFeslegen 318
S selcanevrenn20 318
MoonfacedMom 318
memurhanim 322
Ben okurum canım senin yerineÇok isterdim okumak
Regl oldum bugün
Hepsi tamamlasaydı diye çok istedim ama 1 kişi eksik kaldım sadece. Rica etsem benim yerime okuyabilir misiniz
Neden 341 okumuyoruz ben anlamadım sayı 341 değilmiydiMagnifiaque memurhanim için hem kendi yerime hem de M MaviFeslegen yerine 318 er tane okudum allah kabul etsin transferi olumlu sonuçlansın inşallah
Bu arkadaşımız normalde listede yoktu ya canım şimdi ona okurken +1 olduk kendi de okucak çünkü bizim sayılarımız düştü. Yarın sana okurken 341 okuruz yine.Neden 341 okumuyoruz ben anlamadım sayı 341 değilmiydi