Enbiya suresi 🌸

son guncelleme yapiyorum 🥰

Yenidelhi Yenidelhi Life light Life light M MaviFeslegen icin herkes okudu ama emin olmak icin yazmiyorum bir arkadasimi bekliyorum kesin oda okumustur emin olmak icin bekliyorum insallah okundu yazcam♥️Yarin son arkadasimiz icin okuycaz insallah 18 ine kadar eksik kalmayacak eminim 💕bu surecte sadakalarinizi vermeyi unutmayin kizlar insallah dualarimiz kabul olur

son guncelleme yapiyorum 🥰

Yenidelhi Yenidelhi Life light Life light M MaviFeslegen icin herkes okudu ama emin olmak icin yazmiyorum bir arkadasimi bekliyorum kesin oda okumustur emin olmak icin bekliyorum insallah okundu yazcam♥Yarin son arkadasimiz icin okuycaz insallah 18 ine kadar eksik kalmayacak eminim 💕bu surecte sadakalarinizi vermeyi unutmayin kizlar insallah dualarimiz kabul olur
Yarin transferi olacakmis. Arkadasa okuyabilsek keske.

Yarin icin memurhanim memurhanim ’a okuyoruz okumak isteyenler okusun okumayanlar icin gerisini biz tamamlariz herkese sormadan paylastigim icin icinizden gelirse Okuyun ♥ Yarin 11’e kadar

Evva Evva 🌿318
N Nurs5825 🌿318
hasbeee hasbeee 🌿341 okudu bir arkadas 23 eksik okuyabilir
Kara_gozlum Kara_gozlum 🌿318
Magnifiaque Magnifiaque 🌿318
efsuni06 efsuni06 🌿318
Y yalnizkalpler 🌿318
Oriana Oriana 🌿318
B Beklenen2 🌿318
Yenidelhi Yenidelhi 🌿318
Life light Life light 🌿318
M MaviFeslegen 🌿318
S selcanevrenn20 🌿318
MoonfacedMom MoonfacedMom 🌿318
memurhanim memurhanim 🌿322
Ayy kızlar sabah sabah aglattiniz beni ne kadar güzel kalpleriniz var Allah razı olsun hepinizden.sonucum ne olursa olsun çok şanslıyım ki beni tanımadan bnm için sırasını verip dua eden arkadaşlarım var .çok iyi geldiniz çok şükür

Yarin icin memurhanim memurhanim ’a okuyoruz okumak isteyenler okusun okumayanlar icin gerisini biz tamamlariz herkese sormadan paylastigim icin icinizden gelirse Okuyun ♥ Yarin 11’e kadar

Evva Evva 🌿318
N Nurs5825 🌿318
hasbeee hasbeee 🌿341 okudu bir arkadas 23 eksik okuyabilir
Kara_gozlum Kara_gozlum 🌿318
Magnifiaque Magnifiaque 🌿318
efsuni06 efsuni06 🌿318
Y yalnizkalpler 🌿318
Oriana Oriana 🌿318
B Beklenen2 🌿318
Yenidelhi Yenidelhi 🌿318
Life light Life light 🌿318
M MaviFeslegen 🌿318
S selcanevrenn20 🌿318
MoonfacedMom MoonfacedMom 🌿318
memurhanim memurhanim 🌿322
Çok isterdim okumak
Regl oldum bugün
Hepsi tamamlasaydı diye çok istedim ama 1 kişi eksik kaldım sadece. Rica etsem benim yerime okuyabilir misiniz

X