- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
Hakkini helal et demek AtladimLife light için okumustum canım yazmıstım dun ben onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkini helal et demek AtladimLife light için okumustum canım yazmıstım dun ben onu
Ay hatta Cumartesi okumusum olsun ne demek olur oyle seylerHakkini helal et demek Atladim
Okuyayım canım okunmadıysaAceba selcanin yerine @1delimavi icin okurmusun musaitsen
Ayy ben nasil atladim aceba kusura bakma canimAy hatta Cumartesi okumusum olsun ne demek olur oyle seyler
Okunmadi daha Allah razi olsunOkuyayım canım okunmadıysa
Tamam okuyorum canım hemenOkunmadi daha Allah razi olsun
Insallah en kisa zaman da hamile kalirsin senin icin okuycam okuduktan sonra sayi véririm insallahKızlar benim içinde okurmusunuz 3 yıldır istiyoruz hiç hamile kalamadım okursanız kaç tane okuduğunuzu yazarmısınız şimdiden Allah razı olsun hepinizden
Çoook teşekkürler Allah razı olsun inşallah hiç hamile kalamadım inşallah bende yaşarım o duyguyuInsallah en kisa zaman da hamile kalirsin senin icin okuycam okuduktan sonra sayi véririm insallah
Insallah hepimizin tek istegi oÇoook teşekkürler Allah razı olsun inşallah hiç hamile kalamadım inşallah bende yaşarım o duyguyu
Magnifiaque okudum canım
Allah razi olsun kizlar cok cok sagolunEksik varsa yardım edebilirim
Amin canim insallah Rabbim hepimize bu guzel duyguyu yasatir