- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- Konu Sahibi Magnifiaque
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kimse okumayacak sanirimKizlar nerdesiniz okuyanlar yazsin bitirdik mi bakalim
Canim ben biraz kötüydüm bugun etiket te gelmemişKizlar nerdesiniz okuyanlar yazsin bitirdik mi bakalim
Yanlismi etiketledim aceba gecmis olsun canimCanim ben biraz kötüydüm bugun etiket te gelmemiş
Sansina herkes dagildiBana kimse okumayacak sanirim
Sansim olsa bebem olurdu zatenSansina herkes dagildi
Ayy deme oyle insallah birgun oda olur zaten insan neyi cok istese imtihani oluyorSansim olsa bebem olurdu zaten
Hiçkimsenin malında mülkünde gözüm sözüm olmaz ama milletin tıkır tıkır giden hayatına imrenir olduk. Allah kimseyi eksik bırakmasınAyy deme oyle insallah birgun oda olur zaten insan neyi cok istese imtihani oluyor
Aynen mal mulk Neysede insan bebege nasil imrenerek bakiyor yorulduk birde sanirim bazen olmayinca zorlamamak gerek deyip pes ediyorumHiçkimsenin malında mülkünde gözüm sözüm olmaz ama milletin tıkır tıkır giden hayatına imrenir olduk. Allah kimseyi eksik bırakmasın
Hayir 3 arkadasimiz icin eksikler var ama kimse burda degil onlari bekliyoruzAllah kabul etsin. Bitirdik mi herkesi
Harikasin bir tek life light kalmis o zamanB Beklenen2 Yenidelhi M MaviFeslegen için okudum. Dün okuyorum demiştim tekrar yazmadım o yüzden Magnifiaque
Olabilir canimm okuyup bilidrecegim insallahYanlismi etiketledim aceba gecmis olsun canim