- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
Eksik var Canim ama haber yok okudularmi diye bekliyorumEksik varmi canim bostayim okuyabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksik var Canim ama haber yok okudularmi diye bekliyorumEksik varmi canim bostayim okuyabilirim
Bnde okudum canim
Yarinin listesini paylas istersen yada ben okusam sana bildirsem olurmuEksik var Canim ama haber yok okudularmi diye bekliyorum
Simdi paylasiyorum insallah vaktin varsa yarin icin selcan yerine okuyabilirmisin istersen tabiYarinin listesini paylas istersen yada ben okusam sana bildirsem olurmu
Okuyacam dedim dedim bir türlü okuyamadım yarın okusam olurmu canım
Tabi canim 341 adetmi hemen okurum hattaSimdi paylasiyorum insallah vaktin varsa yarin icin selcan yerine okuyabilirmisin istersen tabi
Life light icin selcan adina anlastikTabi canim 341 adetmi hemen okurum hatta
Tamam canim haber et yeterkiOkuyacam dedim dedim bir türlü okuyamadım yarın okusam olurmu canım
Tamam canım ederim yarın ikisinide okurum inşallahTamam canim haber et yeterki
Tamam canim insallah haber vericemLife light icin selcan adina anlastik
Yeni delhi ve beklenen arkadaslarıma okudum canıö allah kabul etsınB Beklenen2 icin okuyanlar ♥
Evva
@Nurs5825♥
hasbeee ♥
@Kara_gozlum♥
Magnifiaque ♥
efsuni06 ♥
@yalnizkalpler ♥
Oriana
B Beklenen2 ♥
Yenidelhi ♥
Life light ♥
M MaviFeslegen ♥
S selcanevrenn20
MoonfacedMom ♥
Selcan Canim senin yerine okuycam ❤
Allah razi olsun insallahYeni delhi ve beklenen arkadaslarıma okudum canıö allah kabul etsın
Hakkını helal canım çok uğraşıyorsun bizim için.Eki Görüntüle 2689100
Hep unutuyorum suraya listemi de birakiyim bazen karistiriyorum sacmaliyorum kusura bakmayin helede sizi surekli mesajla sikistiriyorum hakkinizi helal edin ama gercekten tek tek takip ediyorum hak gecsin istemem ne zaman isterseniz yanlisim varsa yazabilirsiniz Dualarimiz kabul olsun insallah
Valla kiz hakkini helal et ugrasiyorsun rabbim gönlüne gore versin insallahEki Görüntüle 2689100
Hep unutuyorum suraya listemi de birakiyim bazen karistiriyorum sacmaliyorum kusura bakmayin helede sizi surekli mesajla sikistiriyorum hakkinizi helal edin ama gercekten tek tek takip ediyorum hak gecsin istemem ne zaman isterseniz yanlisim varsa yazabilirsiniz Dualarimiz kabul olsun insallah
Hakkını helal canım çok uğraşıyorsun bizim için.
Estagfullah ne demek helal olsun kizlar sizde helal edin inanin kendime ne kadar istiyorsam sizlerinde evladi olsun o kadar cok istiyorum insallah da olurValla kiz hakkini helal et ugrasiyorsun rabbim gönlüne gore versin insallah
Helal olsun bitanem ınsaallah hepimizdeguzel haberler alirizEstagfullah ne demek helal olsun kizlar sizde helal edin inanin kendime ne kadar istiyorsam sizlerinde evladi olsun o kadar cok istiyorum insallah da olur