- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
- Konu Sahibi Magnifiaque
Etikette yapmamışımAslında sadece iki kişiye okudum @Magnifiaque daha iyi bilir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etikette yapmamışımAslında sadece iki kişiye okudum @Magnifiaque daha iyi bilir canım
Sağol canım benim ❤Ben bir tane 341 okuyabilir ama okuduysa duası çift olur. Ondan haber bekleyelim o zaman. Ben evva yerine bugun ki arkadaşın duasını okuyabilirim
Allah razi olsun evet onlardan cevap bekleyelim gelince bakarizBen bir tane 341 okuyabilir ama okuduysa duası çift olur. Ondan haber bekleyelim o zaman. Ben evva yerine bugun ki arkadaşın duasını okuyabilirim
Etikette yapmamışım
Tamam canım ben yalnız kalpler için evvanınkini okuyorum şiödi sen okundu sayAllah razi olsun evet onlardan cevap bekleyelim gelince bakariz
Oh tamam canım ❤Eki Görüntüle 2687296 Evet geri kalanlari okuduk sen hasbeee karagozlum onlar bitti geriye nurs kaldi oda bitti aksam haber etcem simdi tek iki arkadasi bitirelim
Amin canım hepimizin kucağı dolsunAllah kucaginizi bos birakmasin kizlar vallah cok sagolun eksik kimse kalmasin ♥
Kiz yanlis etiket etmissin efsuniyi belki o yuzden görmüyor@Efsuni icin okuyanlar
Evva 341
N Nurs5825
hasbeee
Kara_gozlum
Magnifiaque
efsuni06
yalniz kalpler 341
Oriana 341
B Beklenen2 341
Yenidelhi 341
Life light
M MaviFeslegen
S selcanevrenn20
MoonfacedMom 341
Okuyup haber etmeyenler sizi bekliyorum
Allah’im ya kusura bakmayin kizlarKiz yanlis etiket etmissin efsuniyi belki o yuzden görmüyor
Senin okumanıda bitirelim sana kimler eksik
Canım bugun yalnız kalplere okuyoruzMagnifiaque bugun kimseye baslamadi galiba eksik varsa okuyalim bitsin
Iki arkadas bitsin bana doneriz canim Allah razi olsunSenin okumanıda bitirelim sana kimler eksik
Efsuni ´ye d’un okuyorduk daha bitmedi okumayanlar var canim bugun sana okuyoruzBugün sadece bana okunmuyor mu efsuni06 ye de mi okuyoruz?
Tmm canim hemenn okuyorumCanım bugun yalnız kalplere okuyoruz