- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
- Konu Sahibi Magnifiaque
Ne kalıyor alim bendeOkudum 100 kimse okumuyorsa hepsini okuyorum ben Magnifiaque
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kalıyor alim bendeOkudum 100 kimse okumuyorsa hepsini okuyorum ben Magnifiaque
Helâl hos olsun gülümÇok özür dilerim hakkınızı helal edin başta bana okundu çekildim gibi oldu kusura bakmayın ben sadece hasbeee arkadaşımıza okudum ve kara gözlüme 41 tane okudum tekrar söylüyorum lütfen hakkınızı helal edin
Yaaa harikasin hasbeee Allah ne muradin varsa versinOkudum 100 kimse okumuyorsa hepsini okuyorum ben Magnifiaque
Okudum bitti canım Rabbim kabul etsin inşallahYaaa harikasin hasbeee Allah ne muradin varsa versin
Evet canom var aslinda ama sizi sikmak istemiyorum bugun efsuniyle yalniz kalpleri bitirsek ben onemli degil okurumMagnifiaque canım daha önceki günlerden okuması eksik olan duası bitmeyen var mı
Kaçar tane kaldı canımEvet canom var aslinda ama sizi sikmak istemiyorum bugun efsuniyle yalniz kalpleri bitirsek ben onemli degil okurum
Kimlere okumadın canımKızlar ben regl oldum biliyorsunuz benim yerimede okumak isteyen olursa çok çok sevinirim
Ah allah razı olsun
Cumlemizden insallah Ne demekAh allah razı olsun
Aslında sadece iki kişiye okudum @Magnifiaque daha iyi bilir canımKimlere okumadın canım
Ben bir tane 341 okuyabilir ama okuduysa duası çift olur. Ondan haber bekleyelim o zaman. Ben evva yerine bugun ki arkadaşın duasını okuyabilirim