- 8 Eylül 2013
- 558
- 507
- Konu Sahibi Magnifiaque
Ben 100 okumuştum karagozlum için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok özür dilerim hakkınızı helal edin başta bana okundu çekildim gibi oldu kusura bakmayın ben sadece hasbeee arkadaşımıza okudum ve kara gözlüme 41 tane okudum tekrar söylüyorum lütfen hakkınızı helal edin
Okudum canım yeni girdim sayfayaEvet sizinki 150 yapiyor 150 de Life light okudu geriye sadece 41 kaliyordu Evva okudu mi aceba ? Evva canim senden haber bekliyorum okuduysan karagozlum bitmis oluyor
Onemli degil canim olabilir hasta olunca kaliyor mecburÇok özür dilerim hakkınızı helal edin başta bana okundu çekildim gibi oldu kusura bakmayın ben sadece hasbeee arkadaşımıza okudum ve kara gözlüme 41 tane okudum tekrar söylüyorum lütfen hakkınızı helal edin
Siraki listemiz efsuni06 icin okuyoruz
Evva 341
N Nurs5825 341
hasbeee 341
Kara_gozlum 341
Magnifiaque 341
efsuni06 341
@yalniz kalpler 341
Oriana 341
B Beklenen2 341
Yenidelhi 341
Life light 341
M MaviFeslegen 341
@selcanevrenn20 341
MoonfacedMom 341
Aslında sabaha doğru regl olmuşum banlandım ya bide bişekilde nasip olmadı ama herkes dualarımda her zamanOnemli degil canim olabilir hasta olunca kaliyor mecbur
olsun bitersin sende devam edersin daha bitmedi tek olsun da hepimizinAslında sabaha doğru regl olmuşum banlandım ya bide bişekilde nasip olmadı ama herkes dualarımda her zaman
Biter bitmez burdayım inşallahBende ayni Suan hastayim o yuzden kardesime okutuyorum sizinkileri
olsun bitersin sende devam edersin daha bitmedi tek olsun da hepimizin
Insallah Allah razi olsunBiter bitmez burdayım inşallah
Hepinizden de canım ❤Insallah Allah razi olsun ♥
Ilk belli saat belirlemistim uyulmadi simdi paylasmayi deniyoruz insallah olcak bu Sefer tek N Nurs5825 icin 341 bolussek onuda bitiririzBelli bi saat belirlesek şu saate kadae okuyup bildirim yapılsın diye. Okuyamayan olursa da aramızda paylaşıp hemen okusak sarkma olmaz listede bence Magnifiaque
Alllah razı olsun hepinizden canim benim insallahKara_gozlum Canom senin duan bitti rabbim en kisa zamanda sifani versin insallah hayirlisiyla evladin olsun
Okuyan herkesten Allah razi olsun ♥