- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Aselhan için olcak galiba kuzum ismi duzelt istersenOriana (Merve Nur ) icin
Oriana 5
Aselhannn 2
H M 5
Life light 2
Magnifiaque
zey_nep 2
SoLeiL12 5
burcusami mazaretli
pawlover 2
@morkagit 2
M Manda_Lina 2
S Seferye hatun 2
@Renkli Fiyonk 2
E ELNISMUR 2
Havva Aras 2
Kafam binbesyuz hakkinizi helal edinAselhan için olcak galiba kuzum ismi duzelt istersen
Canım şimdi anladığım kadarıyla enbiya suresinin son sayfasını okuyoruz. Günlük 2 arkadaşımız için 1 er keremi okuyoruz.Cookiie canim etiketliyorum katilmak istersen hergun bir kisiye okuyoruz okuma sayimiz iki isteyen daha fazla okuyor sayi 41 olmazsa ustunu kendimiz tamamliyoruz
Son sayfası değil de 328nci sayfası ilk sayfada mevcut canimCanım şimdi anladığım kadarıyla enbiya suresinin son sayfasını okuyoruz. Günlük 2 arkadaşımız için 1 er keremi okuyoruz.
Gunluk bir arkadasimiz icin sayfanin ilk basindaki sureyi iki kez okuyoruz canim atim sana foto sayfa buCanım şimdi anladığım kadarıyla enbiya suresinin son sayfasını okuyoruz. Günlük 2 arkadaşımız için 1 er keremi okuyoruz.
Amiin cumlemizden insallah
Eh şimdi anladım canım. Bugün kime okuyoruz o zaman başlıyım ☺Gunluk bir arkadasimiz icin sayfanin ilk basindaki sureyi iki kez okuyoruz canim atim sana foto sayfa bu
Amiin cumlemizden insallah
Hemen okuma istersen sıra aselhandaydi canim benmOriana adına 2 adet
Aselhannn adına 2 adet
H M adına 2 adet
Life light adına 2 adet
Kendim için 4 adet
okudum ben yarın listeyi devam edicem, bilmiyorum doğrumu oldu ama bu şekil
Ay yaa ben herkesin yanında 2 leri görünce geri kaldım sandım tamamlıyım herkesi dedimHemen okuma istersen sıra aselhandaydi canim benm
Olmaz tabi ki inşallah zorlama kendini fazladan okuyoruz heoimiz zaten Allah razı olsunAy yaa ben herkesin yanında 2 leri görünce geri kaldım sandım tamamlıyım herkesi dedimTamam şimdi anladım olsun zararı olmaz yarın yine aselhandan sonrasından sizinle devam ediyorum
Tamam canım Allah hepimizden razı olsun inşallah kabul olsun dualarımızOlmaz tabi ki inşallah zorlama kendini fazladan okuyoruz heoimiz zaten Allah razı olsun
Ağzına sağlık canım maşallahOriana adına 2 adet
Aselhannn adına 2 adet
H M adına 2 adet
Life light adına 2 adet
Kendim için 4 adet
okudum ben yarın listeyi devam edicem, bilmiyorum doğrumu oldu ama bu şekil
Amin canım hepimizden inşallah sağolasınnAğzına sağlık canım maşallahAllah razı olsun