- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
-
- Konu Sahibi Magnifiaque
Baktım dün Türkçesine 102-112 arasıydı sanırım.okunur canım az bişey 10 dk almıyor. Herkes adet oldum demiş ben ondan dedimÇok kolay okunuyor aslında 2 taneyi herkes okur canim
Anladım canim olsunBaktım dün Türkçesine 102-112 arasıydı sanırım.okunur canım az bişey 10 dk almıyor. Herkes adet oldum demiş ben ondan dedim
Allah razi olsun Canim cok sagolCanim ilk sayfadaki yazismalari okudum şimdi.
Bugun aksam 2 tane okurum. Rabbimkabul etsin insallah
Ben tam olarak anlamadm kaç sayfa okucaz hangi sayfalarıKizlar bugun degil ama yarin eksik varsa bende okurum
Ben düzenleme yapacagm bekleyin. Yarın başlıyoruz kısmetse.. bugün okuduğumuz değilde 328nci sayfaydi arkadaşlar kusura bakmayın karışıklık. Oldu. Ben yeni liste yapıp düzelteceğim inşallah. Yarın başlamış oluruz okumayanlar okumasın.Ben tam olarak anlamadm kaç sayfa okucaz hangi sayfaları
Tamamdır cano.Eki Görüntüle 2827195
Hanımlar ufak bir yanlışlık oldu okuyacağınız sayfa bu inşallah hakkınızı helal edin son sayfa değil bu sayfayı okuyacağız okuyanlar okumuş oldu artık yarın yine aynı arkadaşa bu sayfayi okuyarak başlamış oluyoruz..
Kuran okumanın elbet bir yanlışlığı olmaz..
Sayfa olarak Eyyub a.s ve Zekeriyya a.s kıssası burda geçmektedir ve bu sayfa çocuk sahibi olmak isteyenlere şifadır inşallah.
328.sayfa 82 ve 90 ayetleri arasıdır.
Başlama zamanımız 17.04.2021 dir.
1).Oriana 2
2).Aselhannn 2
3).H M 2
4).Life light 2
5).Magnifiaque 2
6).zey_nep 2
7).SoLeiL12 2
8).burcusami 2
9).pawlover 2
10). @morkagit 2
11).@iremblncglyn 2
12).Havva Aras
13). S Seferye hatun 2
Herkes 2 adet okuyacak..
Duadan önce istiğfar ve salavatla başlayalım inşallah
Benide ekleyebilirsin canımEvet ilk listemiz icin
Oriana
Aselhannn
H M
Life light
Magnifiaque
zey_nep
S Seferye hatun
burcusami
pawlover
@morkagit
@iremblncglyn
Havva Aras okumak istersen Canim
tedavisi olanlari basa almaya calistim isteyen olursa sirayi degistiririm sizden haber bekliyorum
Bende okuyabilirim insallah ekleyebilir misinizEki Görüntüle 2827195
Hanımlar ufak bir yanlışlık oldu okuyacağınız sayfa bu inşallah hakkınızı helal edin son sayfa değil bu sayfayı okuyacağız okuyanlar okumuş oldu artık yarın yine aynı arkadaşa bu sayfayi okuyarak başlamış oluyoruz..
Sayfa olarak Eyyub a.s ve Zekeriyya a.s kıssası burda geçmektedir ve bu sayfa çocuk sahibi olmak isteyenlere şifadır niyetine tavsiye ediliyor.
Sıradaki arkadaşımız
Oriana (Mervenur)
1).Oriana 2
2).Aselhannn 2
3).H M 2
4).Life light 2
5).Magnifiaque 2
6).zey_nep 2
7).SoLeiL12 2
8).burcusami 2
9).pawlover 2
10). @morkagit 2
11).@iremblncglyn 2
12).Havva Aras
13). S Seferye hatun 2
Herkes 2 adet okuyacak..
Size bilgi olması açısından meallerini bırakıyorum.
Eki Görüntüle 2827204
Eki Görüntüle 2827207
Ayy canım sen ekli degilmiydinBende okuyabilirim insallah ekleyebilir misiniz
Ya ben kac gundur giremedim esim covid oldu karantinadayizAyy canım sen ekli degilmiydintamam ekliyorum hemen
Geçmiş olsun canım inşallah iyi olursunuzYa ben kac gundur giremedim esim covid oldu karantinadayizyeni gordum yazilanlari ben hepsine uyarim insallah meryem fetih enbiya ne denirse
Hz. Yunus ve Zekeriyya a.s kıssası olması lazım.Eki Görüntüle 2827346
Sayfa olarak Eyyub a.s ve Zekeriyya a.s kıssası burda geçmektedir ve bu sayfa çocuk sahibi olmak isteyenlere şifadır niyetine tavsiye ediliyor.
Sıradaki arkadaşımız
Oriana (Mervenur)
1).Oriana 2
2).Aselhannn 2
3).H M 2
4).Life light 2
5).Magnifiaque 2
6).zey_nep 2
7).SoLeiL12 2
8).burcusami 2
9).pawlover 2
10). @morkagit 2
11).@iremblncglyn 2
12).Havva Aras
13). S Seferye hatun 2
14). @Renkli Fiyonk 2
Herkes 2 adet okuyacak..
Size bilgi olması açısından meallerini bırakıyorum.
Eki Görüntüle 2827347
Eki Görüntüle 2827348