• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yuvarlak grnen minimser ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar benim göğüsler 80 ama son zamanlarda kilo aldım eski sütyenlerden taşmaya başladı :S kompleks yaptım minimiser aldım (kom 75 beden) eskisi gibi duruyo ama sivri sivri duruyo ben yuvarlak olanları daha şirin bulurum hep en yuvarlak gösteren minimiser hangisi ??

silin şu konuyuu kendimi bi an göğüs bölümünde sanmışım :D:S:S off rezil oldum şimdi :D neyse
moderatörlerr !!!!!!!! buraya el kremi konusu aççaktım :S:D

nbb markasının toprlayıcı modeli bir harika.onu tavsiye ederim.fiatı da bayagı uygun.

tellıler sıvrı gosterıo cnm ama telsız mınızrle yuvarlak gosterıo denedım bende ole sıkayetcıydım gercı sımdıde cok yuvarlak hatta yapısık ıkız gıbıler sınır oluyorurm memelerıme of yaaaaaaaaaaaaa

ne olcek bu halimiz büyük sarkık küçük göğüs toplu halde cerrah a gidelim indirim de olur belkihihoyyyt

evet aynı sorun bendede var imrenerek bakıyorum artık o cicili bicili sütyenlere..onu bırakın ince bir kıyafet giydiğimde falan belli oluyor.askılarıda kalın biraz yakası açık bişi giymek istesen gözüküyor.neden bu tip sütyenleri güzel yapmıyorlarmafoldumben

bencede böyle daha cicili bicili yapsalar bence daha çekici olabilirr :D bi kaç iççamaşır firmasına bu fikri verelim belkimm :D istediğimiz gibi bişeyler olur :D buarada canım üzgünüm minimiser südyenlerin göğsü küçük gösterdiğini bugün öğrendim bilmiyorum ama öğrenirsem yazarım

magic formdan alın ince süngerli deyin onlar gösteriri cok memnun kalırsınız fiyatı 45 civarı

kom en güzeli , tabii nbb'de iyi. ben bunları kullanıyorum. gayet menunum

marks & spencer minimiserlar yusyuvarlak gösteriyo, biraz tuzlu ama benimkiler gibi kocaman olunca komdan filan beden bulamıyosun mecburen :)

Back
X