En Yeni Kitaplar/Son kanlar

2 seriyi de okudum ve sevdim evet çok fazla cinsellik var 600 sayfanın 200 sayfası sevişme ile dolu ama beni çok fazla rahatsız etmedi...

Laurell K. Hamilton = Anita Blake serisinin tüm kitaplarını okudum ve bundan daha beterdi ama sürükleyiciydi...

Ah şu merak

kimse kitap bloğu takip etmiyor mu bu kk'da :26: üzülüyorum

pucca 1'i okumaya başladım dün.

tüm seriyi de (kullanılmamış, sıfır bir seri) çekilişle yılbaşı hediyesi olarak vereceğim

Efsane
Bir Barbaros Romanı

Yazar : İskender Pala
Yayınevi : Kapı Yayınları
Konu : Roman - Günümüz
Sayfa Sayısı : 392
Ebat : 135 x 195
Barkod-ISBN : 9786054683772
Baskı : İstanbul - 2012
Liste Fiyatı : 18.00
İndirimli Fiyatı : 12.60

elif şafak şemsparayi aldım..henüz başlamadım..sırada bekliyor..şu an da tanrı tebdil-i kıyafet gezer i okuyorum..dayanamadım dün de grinin elli tonunu aldım..hastalık gibi bu kitap okuma..biri bitmeden sonrasında okuyacağım mutlaka elimde olmalı

tatlılarım yeni bi kitap çıktı çıkacak abd de liste başı türkiye'de ilk defa çıkıyor ALICE HOFFMAN'ın - THE DOWKEEPERS (güvercin bekcileri) merakla bekliyorum siz de sever misiniz ? ? ?

"Hiçbir şey Bilmediğin Gibi" yazar Ahmet Sabancı'nın giden sevgilinin ardından yaşanılan hüznü, ayrılık acısını kaleme aldığı bir hikaye.Hikayenin içine serpiştirilmiş şiirler de ayrı bir tat katmış. "Hiçbir şey Bilmediğin Gibi" hepimizin tanık olduğu aşk acısını samimi bir dille bizlere aktarıyor.

Son kamelya // sarah jio
1 mayis itibariyle cikti. İzmir kitap fuarindan aldigim onlarca kitap okunmak icin beni bekliyor. Ben onlari bitirene kadar fiyati biraz duser ins :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

ben de tam bunu yazacaktım. çoktan okudum ben bu kitabı çıkar çıkmaz bir çırpıda. hatta anneme hediye ettim. o da bitirdi ve bayıldı

bunlarda benim yeni ganimetlerim

Eklentiler

• 10484041_614458621999778_1631435923747894242_n.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 137
Shah Rukh Khan/Musthaq Shiekh
Hakkımda yazılmış böyle bir kitap varken, benim yazmakta olduğum kitap biraz daha bekleyebilir.”
Shah Rukh Khan
Benim Adım Khan filmiyle izleyiciyi kendine hayran bırakan ve adından söz ettiren, Hint sinemasının yıldızı Shah Rukh Khan'ın yaşamına doğru keyifli bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Yazar Mushtaq Shiekh, ünlü oyuncunun acıları, mutlulukları, günlük yaşamı, evliliği, başarıları ve daha birçok şey hakkındaki ilham verici ve detaylı anlatımıyla okuru "gerçek" Shah Rukh Khan'la tanıştırıyor.
“Shah Rukh Khan’ın iç dünyasına ve ruhuna açılan bir pencere. Aynı zamanda aile dostu da olan Mushtaq, onu betimleyebilecek en iyi sanatçı. Bu kitabı okumak, Shah Rukh Khan’la karşılıklı kahve içmek gibi.”
Karan Johar
“Etkileyici. İlham almak için okumanız gereken bir hikâye.”
Tabu
“Shah Rukh Bu kitap Khan’ın kişisel ve profesyonel yaşamını bütün yönleriyle ele alıyor.”
Subhash Ghai
“Elimden düşüremediğim bir kitap. Pek çok kez okunmaya değer!”
Farah Khan
“Nasıl anlatmalıyım, bilmiyorum. Ama artık benimle oyunculuğum arasında bir fark yok. Bu benim yaptığım bir şey.
Var olduğum şey.
İkisini artık ayıramam."
Shah Rukh Khan

"Öptüğü her kurbanın prense dönüştüğünü düşünenlere..."

O Adama Yol Ver - Ebru Gökmen

"O Adama Yol Ver"; daha boyu uzamaya devam ederken, 16 yaşında evlenmiş, “ çocuk anne” olmuş bir kadının, çevresinde tanık olduğu çeşitli ilişkileri akıcı bir dille anlattığı ilk kitabı.

Evlilik üzerine yeni bir kitap,

Evlenmeyi düşünenler bir bakmalı. Evlilikteki eveletler ile başlıyor kitap.

Eklentiler

• 12644863_10153834234032357_5458708052296156421_n.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…