En Yeni Kitaplar/Son kanlar

iskender palayı okumak şart sanırım

yunus emre kitaplarıda çok ilgimi çekiyo dertli dolap mesela

İskender Pala-Od tavsiye ederim,tasavvufa ilginiz varsa okuyun.Ben Yunus Emre'nin hayatını,Sitare'sine duyduğu aşkı,oğlunun öldüğünü,gözlerinin kör olduğunu bilmezdim.Bilseydim mezarını ziyarete gittiğimde bir fatihadan daha farklı şekilde dua edeceğim açıktı.

Sinan Yağmur-Aşkın Gözyaşları I,II ve III Bütün serilerini aldım ve okudum.Birinci kitap Tebrizli Şems'i,ikincisi Mevlanı'yı,üçüncüsü Mevlana'nın üvey kızı ve Şems'in eşi olan Kimya Hatun'u anlatıyor.Açıkçası bu zamana kadar hiç Şems'in hayatını bilmezdim,Mevlana'nın hayatında böyle önemli bir yere sahip olduğundan da haberim yoktu.Tasavvuf sevenlere tavsiye edilir.Ama kitabın bazı yerleri bana sıkıcı gelmişti.

Şimdi de Sinan Yağmur'un Aşk'a Yolculuk kitabı çıkmış,Veysel Karani'yi anlatıyor,okuyan var mı merak ediyorum

Son düzenleme:
Bir kitap bir gelecek için...

Birbirinden ünlü, başarılı 45 isim, kendi otuzlu yaşlarına bir mektup yazdılar...

Peki, aldığınız her 'Otuz Yaşa Mektuplar' kitabının gelirinin, sağlık bilimlerindeki öğrencilere burs olarak bağışlanacağını biliyor muydunuz?

Haydi, kitap severler eğitim için elele...

https://www.facebook.com/OtuzYasaMektuplar

arkadaşa katılıyorum.bende yavuz hayranı oldum iskender pala sayesinde.okumanızı tavsiye ederim

Aşk'a yolculuk ben okuyorum süper bir kitap mutlaka okuyun

yeni çıkanlardan sisle gelen yolcu kitabını aldım ama daha başlayamadım başka kitaplar var sırada birde Sharlock Holmes kitapları çıkmış daha almadım güzelse alıyım var mı okuyan kızlar??

kızlar saklı gülü okuyan varmı aranızda? bosnada savaş zamanı bir kadının işkencelerle cinayetlerle dolu olan hayatını anlatıyor gerçek roman aldım ama daha başlayamadım

Sinan yağmur un aşk a bela kerbela kitabını aldım ama henüz başlamadım okuyanınız var mı?

Sherlock Holmes serisini okuyan varsa, yorum yazabilir mi acaba?

Okudum, cok büyük bir edebi kitap degil ancak okunması hafif ve keyifli. Phillipa gregory nin tarzına cok benziyor sanırım yayinevi de aynı. Ben hatta gecen hafta boleyn in gelini ni de okudum severseniz tavsiye ederim .:)

teşekkür ederim serinin diğer kitaplarını okuduğum için bunuda okumak istiyorum
elimdeki kitaplar bitsn alacağım

Çok konuşuldu kitap.Alıp almamakta kararsızım şu an.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 537372

Çok konuşuldu kitap.Alıp almamakta kararsızım şu an.

evet çok satanlar listesinde ancak çok önermediklerini gördüm
hatta kediler ve kitaplar diye bir blog var orada detaylı bir şekilde yorum yapılmış bu kitap hakkında
eğer sende öğrenmek istiyorsan girip bir bakabilirsin ben oradaki yorumlardan sonra okumaya değer bir kitap olmadı kanısına vardım

philippa gregory nin kitaplarını bende sevdim anlatışı güzel
boleyn kızından sonra İngilterenin tarhi nasıl bir göz attım mesela kralllar kraliçeler kimler diye vekitapı seri şeklinde okuyunca da insanın aklında kalıyor tarihi farklı bir şekilde anlatarak akılda kalıcılık sağlamış tüm kitaplarını okuyamadım kraliçenin soytarısını okudum bakirenin aşığını okuyorum şuan
birde JEAN CHRISTOPHE GRANGE sisle gelen yolcu kitabını merak ediyorum
kızıl nehirlerini okudum bayağı güzel geldi okuyan varmı sisle gelen yolcuyu yorumlarınız nelerdir

Çok güzel bir polisiye ve tarih karışımı...

Çok da sürükleyiciydi inanın elimden bırakamadım,şiddetle tavsiye ederim

Hande Altaylı- Kahperengi

eğer akıcı bir roman okumak istiyorsanız ve konusu biraz aşktan biraz gündelik yaşamdan ama biraz da hayata bakış açımı değiştirsin istiyorsanız akhperengiyi okumalısınız. tavsiye ediyorum.

Bu hafta gelecek kitap aldım ama yorumların bazıları olumlu bazıları olumsuz karar veremedim aman ne kaybederim okumakta diyerek almaya karar verdim...

Çokta merak ediyorum

Grinin 50 Tonu ve takip eden 2 diğer kitap da bir lise öğrencisinin cinsel fantezilerinden ileriye gidemiyor maalesef. Ben de sizin gibi düşünerek serinin hepsini aldım (hem de Twillight serisininden türetilmiş bir fanfiction hikayesi olduğunu bile bile) ve de pişmanım.

50 yaşına yakın bir yazarı var ancak okuduğunuzda yazarın 15 üzerinde olmadığına yemin edebilirsiniz. Yazarın kelime hazinesi yaklaşık 5 kelimeden oluşuyor ve karkarterlin yaptığı tek şey günde sınırsız kereler sevişmek. Erotik kitaplara kesinlikle karşı değilim ama bu kadar kötü yazılmış bir serinin satışına katkıda bulunduğum için de üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…