en son şah ve sultanı okudum şiddetle tavsite ediyorum
bu kitapla yavuz sultan selime hayran kaldım ve şimdi yavuzla ilgili feridun m. emecen in kitabını aldım. bakalım bu kitap nasıl???????????
ama sah ve sultan muhteşem iskender pala nın
İskender Pala-Od tavsiye ederim,tasavvufa ilginiz varsa okuyun.Ben Yunus Emre'nin hayatını,Sitare'sine duyduğu aşkı,oğlunun öldüğünü,gözlerinin kör olduğunu bilmezdim.Bilseydim mezarını ziyarete gittiğimde bir fatihadan daha farklı şekilde dua edeceğim açıktı.
Sinan Yağmur-Aşkın Gözyaşları I,II ve III Bütün serilerini aldım ve okudum.Birinci kitap Tebrizli Şems'i,ikincisi Mevlanı'yı,üçüncüsü Mevlana'nın üvey kızı ve Şems'in eşi olan Kimya Hatun'u anlatıyor.Açıkçası bu zamana kadar hiç Şems'in hayatını bilmezdim,Mevlana'nın hayatında böyle önemli bir yere sahip olduğundan da haberim yoktu.Tasavvuf sevenlere tavsiye edilir.Ama kitabın bazı yerleri bana sıkıcı gelmişti.
Şimdi de Sinan Yağmur'un Aşk'a Yolculuk kitabı çıkmış,Veysel Karani'yi anlatıyor,okuyan var mı merak ediyorum
demet altınyeleklioğlu son kitabını çıkarmış
kara kralice kösem sultan
Eki Görüntüle 532311
okuyan var mı
Okudum, cok büyük bir edebi kitap degil ancak okunması hafif ve keyifli. Phillipa gregory nin tarzına cok benziyor sanırım yayinevi de aynı. Ben hatta gecen hafta boleyn in gelini ni de okudum severseniz tavsiye ederim .:)
Bu hafta gelecek kitap aldım ama yorumların bazıları olumlu bazıları olumsuz karar veremedim aman ne kaybederim okumakta diyerek almaya karar verdim...
Çokta merak ediyorum
teşekkür ederim serinin diğer kitaplarını okuduğum için bunuda okumak istiyorum
elimdeki kitaplar bitsn alacağım