• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sulandırıcı iğne rapor çıkartma

Mavibirkalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
641
262
33
Kızlar kan sulandırıcı olarak clexane diye bir ilaç yazılacakmış transferden sonra kullanan var mı rapor çıkartabildiniz mi elinde fazla olan varsa ücretsiz verebilecek olan var mı

O ilacı bilmiyorum ama oksapar için rapor çıkarabilirsiniz gebelik oluştuktan sonra rapor çıkarıyorlar

Benim oksapar raporum var hamile değilim ama eşimde ileri seviye pıhtılaşma bozukluğu var bebek isteme sürecinde başlamam gerekiyormuş genetik doktoru yazıyı yazdı doktorum da raporu çıkardı
Gebelik öncesi kan sulandırıcı normalde tehlikeli doktorunuz ihtiyacıniz varsa raporu yazar zaten

Genetik pıhtılaşma bozukluğu olanlar doğuma kadar kullanıyor bu iğneleri

Benim oksapar raporum var hamile değilim ama eşimde ileri seviye pıhtılaşma bozukluğu var bebek isteme sürecinde başlamam gerekiyormuş genetik doktoru yazıyı yazdı doktorum da raporu çıkardı
Gebelik öncesi kan sulandırıcı normalde tehlikeli doktorunuz ihtiyacıniz varsa raporu yazar zaten

Genetik pıhtılaşma bozukluğu olanlar doğuma kadar kullanıyor bu iğneleri
Nasl yani eşinizde pıhtılaşma bozukluğu var demişsiniz iğneyi siz mi kullanıyorsunuz 🤔

Back
X