en yakın dostunuz eski ama eskimeyen sevdiğinize asılsa ne yaparsınız?

benimde lisede başıma geldi..aslında gelmiş ama ben sonradan öğrendim..
benim güzel şeyler hissettiğim belkide ileride birşeyler olabileceğine inandığım kişiye sevgilim olmadan önce;çok yakın arkadaşım hoşlandığımı bildiği halde asılmış asılmış asılmış..
sonra biz çıkmaya başladık.bunu ne sevgilim söyledi nede dostum sandığım kişi.
biz ayrıldık ve ben hala bilmiyordum.
lisenin son günü herkesle vedalaşırken beni çekip kenara böyle böyle olmuştu bil istedim dedi eski sevgilim.hiç bişe diyemedim.ne ona;ne de dostuma..dostumla görüşmüyorum şu an..
:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
çok zor bi durum kızlar tahmin edebilemk mümkün değil üstüne üstlük bu adam hala yüzünüze gülebiliyorken bunları bilmek çok ağır....

dost dediğim insan bunu yapamaz..
yaptığı an dostum olmaz aslaaa....
çok çirkin bir durum yaaa...
düşünmek bile iğirenççç...
allaha havale ederim onlarıı...

once dostum sandıgım kısıyı sonrada sevgılımı hayatımdan cıkararırım..:mymeka:
bundan sonrası ıcın ne hallerı varsa gorsunler:dilcikar:

hhehe tam bnlik konu 2kes aynı bayan tarafından bikaç ay arayla basıma geldi ne yalan söyliyim artık kimseye güvenmiyorm herkese bi acaba var aklımda bu tarz konularda kmse basıma gelmez demesin .

detaylara gelince işte ben farkettim varmı öyle bişe diye sordum yok dedi bana o böyle bi soru sorsaydı ben varsa bile daha uzak dururdum surat asarak sormuştm çünkü.o farkınamı varmadı nedir bilmiorum sürekli yine birlikte takılmaya devam ettiler bnm arkadaslarım geldi bana hep onlar cıkıolarmı nasıl izin verdin die sordular en sonunda da cocuun en yakın arkadası onlar cıkıyo sen bilmiyonmu deyince son damla oldu kavga ettik fln barıstık 1,5 sene sora baska kız arkadasınada yaptı aynı seyi sonuç 7 8 aydır konuşmuoruz kafam dinç

X