En yakın dostum..

Konudan anladığım şu siz gerçekten bu kedileri evladınız gibi seviyorsunuz..çok tatlısınız ama lütfen yasadikalrinizin sizi yipratmasina izin vermeyin.bunlar olabilen şeyler..

Ben şu anda köpek bakıyorum. 20 günlük filan büyütürken yakın akraba ve sevdiğim aile dostumla, çocuklarıyla tanıştırdım. 1 2 saat sevdiler. Araba yolculuğuna bu zamanda alıştırmak lazımmış. Ki zaten veterine vs. gitriğimiz için ufaktan alışmış olacak. Zamanı gelince kedilerle de tanıştıracağım. Kediler ve köpekler aynı değil. Ben izlemem gereken yolu böyle oluşturdum şimdilik.

Geçmiş olsun. Siz başında dursanız da işe yaramayacaktı sonuçta. Tedavi olsun hem de alışır belki insanlara. Büyük ihtimal sakinleştirici almıştır. Veteriner kimsenin kedisinin köpeğinin ağlamasını sesini çekemez orada.

aşılarını yaptırın ya bundan sonra bari düzenli yapılsın bağışıklık kazanması lazım en aızndan. benimkiler de çok ürker kargocu gelir herkes bi köşeye saklanır evi kuşatmışlar gibi resmen. veterinere gideceğimizde boxa girince delirirler falan ama yapacak bir şey yok. eve gelince sever oynar sakinleştirirsiniz.

Kedi sahiplenme diye bir başlık var. Buradaki konu sahibinin benzer endişelerini orada dile getirdim diye hayvansever insanlar karşı geldi bana. Kedileri çok fazla sevmeme rağmen evde beslemiyorum. Sokakta besliyorum.

ÇOk tatlı ya ponçik keşke dışarıyada alıştırsaydınız ben hangi hayvan türü olursa olsun evde kapalı bırakmayı doğru bulmuyorum biz nasılsak onlarda aynı balkona falan çıkıyordur değil mi bide insanlara alışık mı yoksa onlardanda mı korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…