- Konu Sahibi MysticHaven
-
Atesboceği yolu diye kitap var dizi de car. İki koz arkadastan bahsediyor oyle bisey mi acaba. Bir de o sizi sizin onu sevdiginiz kadar seviyor muSelam arkadaşlar, benim arkadaşımı hemde en yakın arkadaşımı kıskanmak gibi bir sorunum var. Aslında insanları asla kıskanmam bu arkadaşımı kıskanıyorum. Ve bunu kendime itiraf etmek bile cringelik. Zor oldu bunu kendime itiraf ettirmek. Onu kaybedecek gibi hissetmiyorum sadece hoşlanmadığım kişilerle yanyana görünce biraz gözüm dönüyor. Ve kendisi Allah belamı versin öyle biri ki, dünyanın yedinci harikası falan benim gibi birini nasıl çekiyor oda ayrı konu shjsjsj ben olsam kendimle arkadaşlık etmem. Ben çok seviyorum hediye alır şiirler yazar güzel sözler yazarım. Kızım olsa bu kadar güzel sevmem. Benim kendimi ona karşı düzeltmem lazım helppp pleaseee
Benim kadar olmazsa bile seviyorAtesboceği yolu diye kitap var dizi de car. İki koz arkadastan bahsediyor oyle bisey mi acaba. Bir de o sizi sizin onu sevdiginiz kadar seviyor mu
Diziyi izlemenizi tavsiye ederim ya da kitabi okumanizı. Disardan bir göz olurBenim kadar olmazsa bile seviyor
Evet baktım şimdi güzel bişeye benziyor tavsiye için teşekkür ederimDiziyi izlemenizi tavsiye ederim ya da kitabi okumanizı. Disardan bir göz olur
Valla öyle okudum kızına yazmış
E güzel çünkü insan annesine de yazar. Sezen Aksu kızına olan sevgisiyle firuze şarkısıni yazmış çok güzel hoş
Sezen Aksu dedim yanlış oldu. Aysel Gürel kızına yazmış. Birçok sitede okudumNerede okudunuz ? Youtube ta görüntülenmeleri artsın diye; yalan, asılsız ve uydurma içerik yayınlayan yerlerde mi okudunuz?
Evet bende düzelttim siz demeden yanlışımi Aysel Gürel yazmisŞarkının sözlerini yazan Sezen Aksu değil, Aysel Gürel.
Beste Atilla Özdemiroğlu.
şarkı aysel gürelin zaten, müjde ara yazmış.Kadinin kizi yok eminim son kararim
Dostluk aşkı dostlukBu aşk değil de ne
Love is love :) her türlü aşka saygiliyimDostluk aşkı dostluk
Ya ne aşkı dostluk dedim yaLove is love :) her türlü aşka saygiliyim
Nasıl kestirebilir acaba mantıken? Sizin gibi kaç kişi yakın arkadaşına şiirler sözler yazıyor sankişiir yazdığımı da az çok kestiriyordur.
Öyle yaptım zaten Bi süre böyle uzaklaştım herşeyin daha sağlıklı olabilmesi adınaKimse kusursuz değil. Size hayran olmak onun için bir şeyler yapmak iyi geliyor belli ki. Bu yüce dostluktan kendinize de önem atfediyorsunuz. Bence kendinizle ilgili başka sorunlarınız var gibi. Kıskançlık değil de daha çok imreniyorsunuz anladığım kadarıyla. Dostunuzu bu kadar seviyorsanız biraz duygusal olarak uzaklaşmaya çalışın, çünkü karşı taraf için de yorucu ve fazla sorumluluk isteyen bir şey. Zamanla geçer bence.
Öyle biri değil sen öyle görüyor olabilirsin mi demek istiyorsunuzNormal gelmedi. Çok mu boşluktasiniz? Ahlakı beni büyülüyor falan diyorsunuz ama bence görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz.
EvetÖyle biri değil sen öyle görüyor olabilirsin mi demek istiyorsunuz
Yok ya iyi biri ben öyle gördüğüm için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?