• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşımı kıskanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ona söz yazıp hediyelerle veriyorum yazdığım şiirler ondan gizli. O kadar da yüzüne yüzüne gidip şiir okumuyorum sjdjsj
Siz de garip olduğunun farkındasınız yani.

Bu yorumu “arkadaşım” dediğiniz için yapıyorum. Yoksa deseniz ki tercihim bu yönde, saygı duyarım.

Onun duyguları bu kadar yoğun değilse bu arkadaşlığın sonu kötü biter muhtemelen.

Yaw insan kadin arkadasina niye siir yazar ki bxbbdbd niye yani. En sevdigim arkadasima siir yazsam soyle bisey olurdu.
Sen mahallede bir teksin. Cay yaninda böreksin. dedikodunun krali, kingde de tek eşimsin jxjdjdjd
Ben çözdüm amaç farklı :KK53::KK53: duygular farklı ama akrostiş mi yaziyor acaba şiirleri o_O

Ben de kıskanıyorum yakınlarımı. Eskiden daha barizdi. Şu anda ya yaştan dolayı ya önceden kıskandıklarımı elde ettiğim (!) için ya da kıskanabileceğim pek kimse kalmadığı için azaldı.

Ayrıca, sizden uzaklaşma ve kaybetme korkusundan dolayı kıskanıyorsunuz diye düşünüyorum, her ne kadar kendinize itiraf edemeseniz de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back