• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşımı kıskanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar, benim arkadaşımı hemde en yakın arkadaşımı kıskanmak gibi bir sorunum var. Aslında insanları asla kıskanmam bu arkadaşımı kıskanıyorum. Ve bunu kendime itiraf etmek bile cringelik. Zor oldu bunu kendime itiraf ettirmek. Onu kaybedecek gibi hissetmiyorum sadece hoşlanmadığım kişilerle yanyana görünce biraz gözüm dönüyor. Ve kendisi Allah belamı versin öyle biri ki, dünyanın yedinci harikası falan benim gibi birini nasıl çekiyor oda ayrı konu shjsjsj ben olsam kendimle arkadaşlık etmem. Ben çok seviyorum hediye alır şiirler yazar güzel sözler yazarım. Kızım olsa bu kadar güzel sevmem. Benim kendimi ona karşı düzeltmem lazım helppp pleaseee
Bu yakın arkadaşa takıntılı olma da yeni moda herhalde.

O sana hediye alıyor mu? Birde şiir yazmak falan ne bileyim yakın arkadaşım bana sürekli şiir yazsa garipserdim ve sıkılırdım sanırım :KK17:

Şiirlerin yapıldığından kizin haberi yokmuş. Keşke bilse, ben korkarım böyle birinin beni kafaya takmasindan.

Bir kız vardı arkadaş olmak istemişti ve arkadaş olmuştuk. Başladı hep senin gibi bir arkadaşım olsun istemiştim (bunu iyi bir arkadas oldugum icin soylemiyordu cunku beni o ladar tanimiyordu bile) ve söyleyiş tarzı hali bir garipti. Direkt arkadaşlığı kesmiştim. 🙄
Arkadasimin gizli gizli şiir yazdığını bilsem ufaktan kaçardım. Bu tarz fazla şiirler kıskançlıklar iyi yerlere gitmeyebiliyor

Şiirlerin yapıldığından kizin haberi yokmuş. Keşke bilse, ben korkarım böyle birinin beni kafaya takmasindan.

Bir kız vardı arkadaş olmak istemişti ve arkadaş olmuştuk. Başladı hep senin gibi bir arkadaşım olsun istemiştim (bunu iyi bir arkadas oldugum icin soylemiyordu cunku beni o ladar tanimiyordu bile) ve söyleyiş tarzı hali bir garipti. Direkt arkadaşlığı kesmiştim. 🙄
Arkadasimin gizli gizli şiir yazdığını bilsem ufaktan kaçardım. Bu tarz fazla şiirler kıskançlıklar iyi yerlere gitmeyebiliyor
Yok arkadaşım beni çok iyi tanıyor 5 yıl olacak neredeyse. Ve güvenmese bir dk bile yanımda durmaz.

İyi de haberi var mı bu göz dönmeli kiskancliklardan ve şiirlerden?
Ben böyle kişilerin bana istemeden de olsa bir şekilde zararı dokunabileceginden korkarım açıkçası
E Bi zahmet kıskandığımı biliyor. Söz falan yazıyorum şiir yazdığımı da az çok kestiriyordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back