- 15 Şubat 2013
- 24.978
- 1
- 94.704
- 798
- Konu Sahibi MysticHaven
-
Neden kız arkadaşına siir yazma ihtiyaci duyuyorsunYok ona söz yazıp hediyelerle veriyorum yazdığım şiirler ondan gizli. O kadar da yüzüne yüzüne gidip şiir okumuyorum sjdjsj
Siz de garip olduğunun farkındasınız yani.Yok ona söz yazıp hediyelerle veriyorum yazdığım şiirler ondan gizli. O kadar da yüzüne yüzüne gidip şiir okumuyorum sjdjsj
Ben çözdüm amaç farklıYaw insan kadin arkadasina niye siir yazar ki bxbbdbd niye yani. En sevdigim arkadasima siir yazsam soyle bisey olurdu.
Sen mahallede bir teksin. Cay yaninda böreksin. dedikodunun krali, kingde de tek eşimsin jxjdjdjd
Oha abartma universite bitticek yastayimYaş kaç? 13 filan heralde
Ne bileyimjxjxjxj ben siirimi kankiciime gostrrsem gotuyle guler onu biliyorum bitek bxbxbxjBen çözdüm amaç farklıduygular farklı ama akrostiş mi yaziyor acaba şiirleri
Ne bileyimjxjxjxj ben siirimi kankiciime gostrrsem gotuyle guler onu biliyorum bitek bxbxbxj
E güzel çünkü insan annesine de yazar. Sezen Aksu kızına olan sevgisiyle firuze şarkısıni yazmış çok güzel hoşNeden kız arkadaşına siir yazma ihtiyaci duyuyorsun
Oha derken??? Saygını bozma istersen? O zaman yaşına göre davran. 13 yaş gibi konunOha abartma universite bitticek yastayim
Ne bileyimjxjxjxj ben siirimi kankiciime gostrrsem gotuyle guler onu biliyorum bitek bxbxbxj
Iyimisin şaşkınlığımi belirtmek için dedimOha derken??? Saygını bozma istersen? O zaman yaşıma göre davran
Sezen Aksu'nun kizi mi var? Bi tane kepce kulak oglu vatdi sanki bska cocugu yok kiE güzel çünkü insan annesine de yazar. Sezen Aksu kızına olan sevgisiyle firuze şarkısıni yazmış çok güzel hoş
Valla öyle okudum kızına yazmışSezen Aksu'nun kizi ki var? Bi tane kepce kulak oglu vatdi sanki bska cocugu yok ki
Şimdiki 25 yaş eskilerin 18 yaşı olduğu için oha falan da değil.Oha abartma universite bitticek yastayim
vallahi düşündürücü sizin arkadaşınıza olan ilginizE güzel çünkü insan annesine de yazar. Sezen Aksu kızına olan sevgisiyle firuze şarkısıni yazmış çok güzel hoş
Kadinin kizi yok eminim son kararimValla öyle okudum kızına yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?