- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
aynen aynen oyle yapacagım. uzak oluruz ama dusman olmayızTamamen küsme bence yavaş yavaş arayı aç.
evet tamamen aynı durumŞundan emin olabilirsin o kıza senin daha fena dedikodunu yapıyordur..ben de bir zamanlar yaşadım, söz konusu B arkadaş A arkadaş yüzünden çok kırıcı bir muameleye maruz kalmış ve kendini toparlayamamıştı üstelik haksızlık yaptığını ve acaba A yı üzdüm mü gibi düşüncelere kapılan çok hassas bir kızcağızdı. Üzüntüden ölecekti nerdeyse zavallı. Sonra bişeyler bişeyler oldu dedim ki"sevgili B, A senin hakkında hiç iyi şeyler yapmıyor, söylemiyor, yeter artık üzme kendini. Cevap; ya senin hakkında yapıp ettikleri, söyledikleri......milyon tane çirkin, asılsız sözbi yolunu bul ve uzaklaş lütfen. Kalbini kararttığı yeter sırf. Zamanla herşey değiştiği gibi senin arkadaş ihtiyacın da değişebilir gayet doğal
evetTek sen değilsin. Ben de 17 yıllık arkadaşımdan soğudum ve görüşmüyorum şimdi. Hayatımda olsa 25 yıllık arkadaşım olacaktı.
Çok söyledi böyle olmamıza çok üzülüyorum yapma, sen benim dostumsun diye. Ben senin dostun olabilirim ama belli ki sen benim dostum değilmişsin dedim. Bir iki görüştüm ama baktım ki görüştükçe içim yaptıklarından dolayı soğumuyor. Güvenim de kalmamış. Zararın neresinden dönsem kardır dedim hayatımdan çıkardım
ben de yuzde yuze yakın eminim artıkEvlerden ırak bir tip resmen bu ne böyle ? Dedikoduculukta level üstüne level yapmış senin de başkalarının yanında dedikodunu yapıyordur Allah bilir
benim en yakın arkadasım dedigim dostum dedigim insan yaptı aynısını. eski konularımda da var. insanların arasında egosunu tatmin etmek icn asagılaması, sevgilisini aldatması, sonra evli bir adamla olan muhabbetleri, benim arkadaslarımla benim aramı bozmaya calısması, kendi evcil hayvanını perisan edip tamamen benim insafıma bırakması. hepsının de tek tek konusunu acmıstım vakti zamanında. ben de o kızla tamamen iliskimi kestim bu nisan ayında. sonrasında cok ozur diledi yazdı aradı hicbirine cevap vermedim, kararlı olmak lazım. resmen duygu somurusu yapıyordu. cok sukur o kızdan kurtuldum. yavas yavas artık. o kadar yakın oldugum biriyle ilk defa aram bozuldugu icin garipsemistim ama sonrasında corap sokugu gibi geldi bazı seyler.siz haklısınız. insanlar değişiyor. benim de üniversite döneminde çok yakın bir arkadaşım vardı. ilk yıllar çok iyi anlaşıyorduk. fakat son senesinde büyük bir değişim yaşadı. kıyafetinden, görüştüğü insanlara, gittiği yerlere kadar. en basitinden ailesinden fazla para alabilmek için kirasını fazla söylüyordu. sadece not istemek için aramaya başlamıştı. sınavlara girmeyip hocalara sürekli yalanlar söylüyordu ve herkesin emeğini bu yolla gasp ediyordu. en son noktada sevgilisini, sevgilisinin en yakın arkadaşıyla aldattığını keşfettim. tamamen tesadüfen oldu bu ve tabi son noktaydı.
yani insanlar da değişebiliyor. yıllarca dostluk yapmış olduğunuz insan bambaşka biri olunca elbette yollar ayrılabiliyor. siz doğru düşüncedesiniz. sahte dostluktansa yalnızlık daha yeğdir. kendinizi sorgulamanıza gerek yok bence. yeterli olgunluğa erişmiş ve hayatınızdaki zarar veren insanlardan uzaklaşmışsınız. sevindirici bir durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?