En yakın arkadasım...

Evet evet beni rahatsız eden temel şeylerden biri de arkadasımın rahatlık seviyesi,benden birazcık yüz bulsa adamın karısını kötüleyecek .Gerçekten üstünde düşününce o kadar birbirini tamamlayan detay var ki,sanırım o hep böyleydi ,gerceği görmeyen bendim

Gitmeden geçmiş yazımı oku bir yerde yazdım. Stabilizatör sevgili yada katalizör sevgili.
Arkadaşın hangi tipe uyuyorsa oradan yürü.

kesinlikle arkadasliginizi bitirin. hatta arkadasiniza da soyleyin, ben boyle bir iliskiyi onaylamiyorum o yuzden bitiriyorum diye. insan yaninda durdugu insanin yaptiklarini normallestiriyor bir sure sonra

Ne kadar emek etmişsiniz arkadaşınız için çok iyi bir dostmuşsunuz. ALLAH o kızı da adamıda ıslah etsin. Çok büyük karma yaratıyorlar

Tekrar merhaba,durum güncellemesi yapıyorum.Dün akşam görüştük,düşündüğüm şeyler,rahatsızlığımı vs vs anlattım.Aldıgım cevaplar aslında beklediğim şeylerdi.
Yasadıgı seyin çok özel olduğunu,aralarında karsı konulamaz bir çekim olduğunu,böylesinin insana hayatta 1 kez denk geleceğini anlatıyor.
Sağolsun bana da akıl verdi,onu eleştirmememi hayatım kime ne getireceğini bilemeyeceğimi söyledi.
Konuşma bu cümleden sonra iyice sevimsizleşti,çünkü yaptığı şeyin tam olarak ne olduğunu hatırlattım ona,oda tüm pişkinliğiyle diğer kadına karsı sadakat yükümlülüğünün kendisinde olmadıgını ,bunun adamın problemi olduğunu söyledi.
Ben ilahi adalete çok inanınırım,birinin canını yakacagını bile bile bir hatada ısrar edersem,aynı yerden canımın yanacagını düşünür buna göre adımlar atmaya çaba gösteririm.Kendisi de yaşayıp görecek.

Arkadaş olarak onun için yapabileceğim başka birşey kalmadıgıın,hayatımın bundan sonrasında kendisi ile arkadaş olarak zikredilmekten utanacagımı ,bir daha benimle yada yakın çevremle iletişime geçmemesini söyledim,şu an konuyla alakalı hiç bir üzüntü yok içimde,gerçekten bir pislikten arınmış hissediyorum.

Ben düşünüyorum.

Böyle durumlarda suç daha çok kimde? Metres olanda mı adamda mı?

Ben düşünüyorum.

Böyle durumlarda suç daha çok kimde? Metres olanda mı adamda mı?
Ben de çok düşündüm,herkes kendinden mesul,baştan bir durusu olacak,evli adamla konuşacak bir şeyim olamaz diyecekti.

Adam zaten ne eşine sadakat yükümlülüğünü yerine getirmiş,ne adam olup kıymet bilmiş,ne çocuk bilmiş insanlıktan nasibini almamış bir karaktersiz,benim arkadasımla olmasa baska biriyle birlikte olacak.
Arkadasımı adamı bastan cıkartmakla yada bir yuvayı yıkmakla suçlamıyorum çünkü dediğim gibi o karaktersizlikte bir adam için a olmasa b olacaktı.
Benim arkadasımı suçladıgım nokta böyle bir şeye alet olması,kendini buna layık bulması,kendi canı aynı konuda çok yanmışken başka birinin aynı şeyleri yaşamasına vesile olması ve büyük bir pişkinlikle 'napabilirim seviyorum' diyip devam etmesi..

Klasik metres lafları gerçekten. Bende ilahi adalete inanıyorum kesinlikle. Arkadaşlığınızı bitirmeniz verdiğiniz en doğru karar. Kendi seçtiği yolda istediği gibi yürüsün.

Haklısınız. İnsan kendisine yakıştırmaz her şeyden önce böyle bir durumu.

Klasik metres lafları gerçekten. Bende ilahi adalete inanıyorum kesinlikle. Arkadaşlığınızı bitirmeniz verdiğiniz en doğru karar. Kendi seçtiği yolda istediği gibi yürüsün.
Evet evet tam olarak klasik metres lafları,yani o yüzündeki küstah ifadeyi,yaptıgını savunurken ki üslubu,tercih edilen kadın olmuş olayla böbürlenmeyi... ben unutmayacagım,umarım oda unutmaz.

Adamın karısıyla doğru düzgün bir ilişkisi yokmuş,çocuklar için bir aradaymışlar vs vs .
klasik aldatan erkek yalanları.. bence son bir kez uyarın. sonra da ben böyle bir arkadaşlığı devam ettiremiyorum deyin. hazetmediğiniz bir arkadaşlığı devam ettirmek zorunda değilsiniz.

klasik aldatan erkek yalanları.. bence son bir kez uyarın. sonra da ben böyle bir arkadaşlığı devam ettiremiyorum deyin. hazetmediğiniz bir arkadaşlığı devam ettirmek zorunda değilsiniz.
Dün görüştük,kendisiyle arkadaslıgımı sürdürmek istemediğimi söyledim zaten.

Evet evet tam olarak klasik metres lafları,yani o yüzündeki küstah ifadeyi,yaptıgını savunurken ki üslubu,tercih edilen kadın olmuş olayla böbürlenmeyi... ben unutmayacagım,umarım oda unutmaz.
o gemi azıya almış. "seviyorum" derken bile en az
Dün görüştük,kendisiyle arkadaslıgımı sürdürmek istemediğimi söyledim zaten.
evet orayı okumadan yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…