Biliyorum sen başka bir şey sormuşsun ama demeden geçemeyeceğim.
Canım erkek arkadaşının yaptıklarının normal olmadığının farkında değil misin? Sen onun kölesi misin? Nasıl olur da anında her istediğini yapmanı bekleyebiliyor? Hem doğru dürüst bir rica da yok ortada. Emir veriyor resmen. Nasıl böyle bir insanla ciddi bir adım atmayı düşünebilirsin? Lütfen ilişkini biraz gözden geçir. Daha 1 aylık süreçte bunları yapan adam evlenirsen ne hallere gelir kestiremiyor musun? Çok üzüldüm doğrusu durumuna. Arkadaşında bir problem yok, erkek arkadaşın biraz anlayışlı olmalı ki arayı bulabilesin.
1 aydır birlikte olduğun adama bu kadar boyun eğme. ondan önce de kendi başına yaşadığın bi hayatın vardı, dimi? aileler tanışmış olsa ne olur, daha ilişkinin başındasınız siz. tanışmışlar diye evlenmek zorunda değilsin ki. yanlış da anlama, ayrıl vb bişey demek istemiyorum ama ciddi düşünüyorsun diye de kendini o kadar bağlama. 1 ayda bu kadar anlatacak sorun bile olmaması gerekir normalde... düşünceli olması gerekir, en azından cicim ayı denen bişey var, karşılıklı hoş görülmeye çalışılır falan hani... erkek arkadaşına sınırını senin belirlemen lazım, onun da sana saygı göstermesi lazım. ilk ilişkin diye şu an pek beceremiyorsun belki arada denge sağlamayı ama eğer bu zamanlarda yapamazsan, böyle kabullenirsen geri kalan hayatın da öyle geçer, unutma.
benzer bir durumu bende yasadım, arkadasının konumundaydım.. sonuçtan bahsetmek istiyorum sadece, 5 yıllık bir arkadaslık bitti, bana göre arkadasıma seviglisi,sevgilisinin arkadasları yettigi için bana ihtiyacı kalmadı.. su an cok cok rahatım ve onun için üzüldüğüm günler geride kaldı, ne kdr safmısım.. bizde böyle planlar yapar bozmak zorunda kalırdık, saçma sapan kavgalar edip geri dönerdi, hayatm sadece onun ve sevgilisinin istekleri cercevesinde gelişir olmustu.. bu arada ben 2 yıl çabaladım, ilk baslarda en büyük destekçisi bendim, ilişkisini hiç onaylamadıgım halde..! arkadasın net çözümler bekleyecektir, senin şu an birinci önceliğin erkek arkadasın ama aslında ikisinede öncelikle sana saygı duymaları gerektigini anlatmalısn. ne demek 15 dk içnde geliyorsun.. hem 1 aylık bir ilişki için aile ile tanısmaya gerek yok diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?