En yakın arkadaşım kürtajdan sonra ziyaretime gelmedi

beyzanurrrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
364
-107
13
25
Merhabalar kürtaj oldum arkadaşlar 4 gün oldu en yakın arkadaşım geçmiş olsuna gelmedi en son kürtaj olduğum gün yazdı bana nasılsın iyi misin diye 3 gündür nasılsın iyi misin diye yazmadı bile o kadar canım sıkıldı ki niye yanıma gelmediğini sorunca eşimi bahane etti şöyle arkadaşlar; eşim yakın arkadaşımın banka hesabını istemişti para yatırıp borsa yapmak için kötü bir niyeti yok, arkadaşım da kabul etmedi ben bir şey demedim taraf dahi tutmadım, arkadaşım ben faiz yemek istemiyorum haram dedi, eşimde sen helale harama çok mu dikkat ediyorsun dedi böyle bir polemikleri oldu benimle alakasız, bana eşimden dolayı soğuk olduğunu kürtaj olduktan sonra da bunun için gelmek istemediğini söyledi bende çok üzüldüm ne yapmalıyım sizce?

Ee yani kadin hakli. Ben olsam bende gelmem. Esinizdeki de akil. Borsayla ugrasmak istiyorsa kendi hesabindan yapsin birde esimin kotu niyeti yok deyip yaptigini dogru mu buluyorsunuz. Kadin vermedi diye birde kocanizdan laf isitmis. Ben olsam o esnada kocaniza iki cift laf etmediginiz icin sizinle de iletisimi keserdim. Arkadasiniz en azindan mesajla hatrinizi sormus, buna dua edin.

Eşiniz ne alaka arkadaşınızın banka hesabını istiyor? Çok saçma ve gereksiz bir istek. Buna izin vermemeliydiniz. Kadın hem saçma bir isteğe maruz kalmış hem de laf işitmiş.
Arkadaşımın kocası benden böyle bir şey istese, karı koca ikisinden de uzak dururdum.

Son düzenleme:
Boşver. Kürtajlarimi bilmez arkadaşlarım, herkesin kendi problemi var dünyanın merkezi ben değilim, herkes herşeyi bilip gelmek zorunda değil. Senin problemin başka bence senin eşin niye arkadasinla polemiğe giriyor saçma sapan istekte bulunuyor, hadi girdi sen niye suçlu oluyorsun. Sende sogut muhabbeti, ugrasmana değmez. O mesafe koyduysa sende iki katı mesafe koy. Eşine de bı sınır koy ki milletten saçma şeyler istemesin. Geçmiş olsun..

Öncelikle geçmiş olsun.. en yakın zamanda sağlıkla kavusun bebeğinize inşallah..

Ama eşinizin isteği normal mi geliyor size?

Arkadaşınızın mesafe koymasını haklı buluyorum..
Eşim arkadaşlarından da istiyordu ondan da istedi sonra böyle bir olay oldu ben karışmadım bile

Boşver. Kürtajlarimi bilmez arkadaşlarım, herkesin kendi problemi var dünyanın merkezi ben değilim, herkes herşeyi bilip gelmek zorunda değil. Senin problemin başka bence senin eşin niye arkadasinla polemiğe giriyor saçma sapan istekte bulunuyor, hadi girdi sen niye suçlu oluyorsun. Sende sogut muhabbeti, ugrasmana değmez. O mesafe koyduysa sende iki katı mesafe koy. Eşine de bı sınır koy ki milletten saçma şeyler istemesin. Geçmiş olsun..
Kanka gibilerdi o yüzden istedi

Eşim arkadaşlarından da istiyordu ondan da istedi sonra böyle bir olay oldu ben karışmadım bile
Kendi arkadaslarindan istemesi de hiç doğru değil.. ama hadi onlar onun arkadaşı deseniz.. de kendi en yakın arkasinizdan istemesine sizin engel olmanız gerekir..

Kendi arkadaslarindan istemesi de hiç doğru değil.. ama hadi onlar onun arkadaşı deseniz.. de kendi en yakın arkasinizdan istemesine sizin engel olmanız gerekir..
Herkes yapıyor bu işi bir eşim değil araları da iyi olduğu içinde istedi

Kanka gibilerdi o yüzden istedi
Kankasi falan yok bunun. Saçma. Kimsenin hesabını isteyemez, başkasından da istiyor diyorsun normal mi sence bu yani. Kendine istediği bankadan istediği kadar açsın borsa hesabı. Benimde var borsa hesabım, zor bı işlem değil senin üzerine açsın bütün bankalardan çok güveniyorsan.

Merhabalar kürtaj oldum arkadaşlar 4 gün oldu en yakın arkadaşım geçmiş olsuna gelmedi en son kürtaj olduğum gün yazdı bana nasılsın iyi misin diye 3 gündür nasılsın iyi misin diye yazmadı bile o kadar canım sıkıldı ki niye yanıma gelmediğini sorunca eşimi bahane etti şöyle arkadaşlar; eşim yakın arkadaşımın banka hesabını istemişti para yatırıp borsa yapmak için kötü bir niyeti yok, arkadaşım da kabul etmedi ben bir şey demedim taraf dahi tutmadım, arkadaşım ben faiz yemek istemiyorum haram dedi, eşimde sen helale harama çok mu dikkat ediyorsun dedi böyle bir polemikleri oldu benimle alakasız, bana eşimden dolayı soğuk olduğunu kürtaj olduktan sonra da bunun için gelmek istemediğini söyledi bende çok üzüldüm ne yapmalıyım sizce?
Eşiniz amma saçmalamış başkasının hesabını kullanmak 1 saçmalık saygı duymayıp laf söylemek 100 saçmalık. Arkadaşınız görüşmemek istemekte çok haklı. Yüz göz olmak istemiyordur. bilemedim tuhaf ilişkiler 🤷🏻‍♀️

oncelikle cok gecmis olsun. Umarim en yakin zamanda sagliginiza kavusursunuz.

Arkadasiniz size olabilecek en durust sekilde davranmis. Esinizin teklifini hayir diye reddetmek yerine incelik edip sebebini bile soylemis ancak esiniz cok bilmis bir sekilde arkadasinizin degerlerini sorgulamis. Bu saygisizlik ve densizlik.

Arkadasiniz esinizin bu kabaligi karsisinda onunla polemige girmek istemedigi icin gelemedigini acikca ifade etmis -KI BENCE ASIRI HAKLI- esiniz ise bu durumda bile hincini alamamis olacak ki -arkadas boyle zamanlarda belli olur bu kiz senin gercek arkadasin degil imasinda bulunuyor.

Bence arkadasinizi arayip ozur dilesin, sizin icin bu konuyu kapasin ve "esim zor zamanlardan geciyor destegine ihtiyaci var, ben kabaligim icin ozur dilerim haksizdim" desin ve is tatliya baglansin.

Bu arada halka arzlar icin borsaya girecekse buara bist zaten cok kotu😂 yokyere aranizi bozmus kocaniz arkadasinizla😂😂

Senin eşin ne alaka onun banka hesabını isteyebiliyor,arkadaşın çok haklı mesafe koyarak.

Herkes yapıyor bu işi bir eşim değil araları da iyi olduğu içinde istedi
Valla herkes yapiyor deyip olayi mesrulastirmayin. Cevremde kimse yapmiyor, yapiyorsada kendi ibanindan yapiyordur. Ne munasebet milletin ibanini istemek. Sizde ses etmeyerek yaptigini destekliyorsunuz. Ilginc yani.

Back