- 19 Aralık 2024
- 364
- -107
- 13
- 25
- Konu Sahibi beyzanurrrr
Yorumlar cidden Allah-u Ekber yani
yeni kürtaj olmuş bir bayanım lütfen biraz daha güzel yorumlar atarsanız sevinirim![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya caniimmm, şimdi dinlen kafanı yorma arkadaşın çok haksız, halt etmiş herşeyini vermeliydi size, cidden bu nasıl hadsizlik yahu.Yorumlar cidden Allah-u Ekber yaniyeni kürtaj olmuş bir bayanım lütfen biraz daha güzel yorumlar atarsanız sevinirim
![]()
Esiniz sizin arkadasinizla polemige girmesi yersiz olmus. Gecmis olsun diye soylemis zaten size bence buyutmeyinMerhabalar kürtaj oldum arkadaşlar 4 gün oldu en yakın arkadaşım geçmiş olsuna gelmedi en son kürtaj olduğum gün yazdı bana nasılsın iyi misin diye 3 gündür nasılsın iyi misin diye yazmadı bile o kadar canım sıkıldı ki niye yanıma gelmediğini sorunca eşimi bahane etti şöyle arkadaşlar; eşim yakın arkadaşımın banka hesabını istemişti para yatırıp borsa yapmak için kötü bir niyeti yok, arkadaşım da kabul etmedi ben bir şey demedim taraf dahi tutmadım, arkadaşım ben faiz yemek istemiyorum haram dedi, eşimde sen helale harama çok mu dikkat ediyorsun dedi böyle bir polemikleri oldu benimle alakasız, bana eşimden dolayı soğuk olduğunu kürtaj olduktan sonra da bunun için gelmek istemediğini söyledi bende çok üzüldüm ne yapmalıyım sizce?
Esiniz neden kendi hesabini kullanmayip baskasinin hesabini istiyoreşim yakın arkadaşımın banka hesabını istemişti para yatırıp borsa yapmak için kötü bir niyeti yok, arkadaşım da kabul etmedi
Ouahahahah herşeyini vermek derken hesaba para atacak olan eşimdi zaten sadece borsa takip edilecekti, komiksiniz ha ciddenYa caniimmm, şimdi dinlen kafanı yorma arkadaşın çok haksız, halt etmiş herşeyini vermeliydi size, cidden bu nasıl hadsizlik yahu.
Güzel yorum oldu mu? Mutlu oldun mu ya da haklı?
Kendi hesabı da var arkadaşımla da kamka gibiler ondan da istediEsiniz neden kendi hesabini kullanmayip baskasinin hesabini istiyor
Ne anormalliği mi?Pardon ne normalliği acaba
Kredi kartı kullanıyor musunuzNe anormalliği mi?![]()
Ouahahahah herşeyini vermek derken hesaba para atacak olan eşimdi zaten sadece borsa takip edilecekti, komiksiniz ha cidden![]()
Bak anlamıyorsun sanırım borsa işinden, bende borsa takip ediyorum birikim yapıyorum, borsa hesabı kendinin neden yok bu bir, kendinden ypaamadiysa senden acsaydi bu iki, bankada sorunu varsa acamiyorsa millet bu adama neden güvenip versin bu 3, istediği kadar banka hesabı açıp ikinize takip etsin, başkasından tuz ister gibi banka hesabı mı istenir borsa takibi için? Bunu nasıl normal buluyorsun cidden anlamıyorum seni? Komik olan sensin bu arada, dusmussun kocanın saçma fikirlerine dünya da senin etrafında dönmüyor diye arkadaşına küsüyorsun, araya mesafe koymakla doğru yapmış o arkadaş.Ouahahahah herşeyini vermek derken hesaba para atacak olan eşimdi zaten sadece borsa takip edilecekti, komiksiniz ha cidden![]()
Borsaya bu kadar laf attınız ya kredi kartı da kullanmayın diyecektim de o da faiz ve haram sonuçta
Geçmiş olsun canımMerhabalar kürtaj oldum arkadaşlar 4 gün oldu en yakın arkadaşım geçmiş olsuna gelmedi en son kürtaj olduğum gün yazdı bana nasılsın iyi misin diye 3 gündür nasılsın iyi misin diye yazmadı bile o kadar canım sıkıldı ki niye yanıma gelmediğini sorunca eşimi bahane etti şöyle arkadaşlar; eşim yakın arkadaşımın banka hesabını istemişti para yatırıp borsa yapmak için kötü bir niyeti yok, arkadaşım da kabul etmedi ben bir şey demedim taraf dahi tutmadım, arkadaşım ben faiz yemek istemiyorum haram dedi, eşimde sen helale harama çok mu dikkat ediyorsun dedi böyle bir polemikleri oldu benimle alakasız, bana eşimden dolayı soğuk olduğunu kürtaj olduktan sonra da bunun için gelmek istemediğini söyledi bende çok üzüldüm ne yapmalıyım sizce?
Kırgın olduğu halde kürtaj günü yazmış size. Sürekli sizi mi kontrol edecekti? Başınızda eşiniz var işte, kendi dertlerinin arasında bu kadar sorabilmiş. Siz "Ne derdin var hayırdır?" dediniz mi ona mesela?Eşim insanların gerçek yüzü böyle zamanlar da çıkar dedi, benim bir suçum olmadığı halde bana çok kırılmış o yüzden kürtajdan sonra ziyaretime gelmemiş bir de kendi dertleri de varmış bi ben değilmişim derdi öyle dedi
2 mizde de var bu da 3 araba almak için bi kaç arkadaşımızdan istedikBak anlamıyorsun sanırım borsa işinden, bende borsa takip ediyorum birikim yapıyorum, borsa hesabı kendinin neden yok bu bir, kendinden ypaamadiysa senden acsaydi bu iki, bankada sorunu varsa acamiyorsa millet bu adama neden güvenip versin bu 3, istediği kadar banka hesabı açıp ikinize takip etsin, başkasından tuz ister gibi banka hesabı mı istenir borsa takibi için? Bunu nasıl normal buluyorsun cidden anlamıyorum seni? Komik olan sensin bu arada, dusmussun kocanın saçma fikirlerine dünya da senin etrafında dönmüyor diye arkadaşına küsüyorsun, araya mesafe koymakla doğru yapmış o arkadaş.
Saçma, acayip saçma yine, yeni hesap açın yada olanın üzerine ekleme yapın, her yatırım için yeni hesap gerekmiyor.2 mizde de var bu da 3 araba almak için bi kaç arkadaşımızdan istedik
Yani iyi bir şey mi dediniz yoksa kötü mü anlamadım ama çok sağolunGeçmiş olsun canım
Şimdi kısmen haklı kısmen haksızsın.
Birincisi ben herhangi birine kankam olsun dostum olsun hadi onların kocası olsun bırak banka hesabını wifi şifremi bile vermemmisafir wifi oluşturur onu veririm lazımsa yoksa onu da vermem yani. Taraf tutmadım diye bir şey yok senin eşin , diğeri de arkadaşın ikisinin de huyunu bilirsin bu muhabbetlere girilmesini önlemen lazımdı. Yani senin kocan olunca bu etkileşim girişimi demek ki hoşuna gitmemiş ve mesafe koymak istemiş olabilir.
Haklı olduğun kısım geçmişin hukuku üstüne daha farklı şeyler de yaşanmamış ise sırf bir bu konu için hastalık ölüm gibi şeylerde ben kişinin gitmemesini tuhaf karşılarım.
Lakin yapacağın bir şey yok kendini izah etmiş ve mesafe koymak istediğini görüyorsun. Kararına saygı duymaktan başka yol yok. Bazen arkadaşlıklar bitebilir. Hayat bizi değiştirir yollarımız ayrılır.
Siz iyi misiniz?Borsaya bu kadar laf attınız ya kredi kartı da kullanmayın diyecektim de o da faiz ve haram sonuçta![]()
Ay ne alaka insanlar size banka hesabını vermek zorunda mı? Kız uzaklasmıstır böyle bıseye cesaret eden yarın öbür günde borc ister ne munasebet yakın dıyeMerhabalar kürtaj oldum arkadaşlar 4 gün oldu en yakın arkadaşım geçmiş olsuna gelmedi en son kürtaj olduğum gün yazdı bana nasılsın iyi misin diye 3 gündür nasılsın iyi misin diye yazmadı bile o kadar canım sıkıldı ki niye yanıma gelmediğini sorunca eşimi bahane etti şöyle arkadaşlar; eşim yakın arkadaşımın banka hesabını istemişti para yatırıp borsa yapmak için kötü bir niyeti yok, arkadaşım da kabul etmedi ben bir şey demedim taraf dahi tutmadım, arkadaşım ben faiz yemek istemiyorum haram dedi, eşimde sen helale harama çok mu dikkat ediyorsun dedi böyle bir polemikleri oldu benimle alakasız, bana eşimden dolayı soğuk olduğunu kürtaj olduktan sonra da bunun için gelmek istemediğini söyledi bende çok üzüldüm ne yapmalıyım sizce?
Iste sorun su ki insanlar borsaya laf atmiyor, kocanizin milletten kendi sahsi borsa islemleri icin ibanlarini istemesine soyleniyor. Umarim anlasilir olmustur.Borsaya bu kadar laf attınız ya kredi kartı da kullanmayın diyecektim de o da faiz ve haram sonuçta![]()