- 14 Haziran 2019
- 671
- 771
- 103
En yakın her gün her gün birlikte vakit geçirdiğimiz arkadaşımı bir başka arkadaşı bir akrabası ile tanıştırıyor. Fakat oğlan 17 yaşındayken bıçaklı bir kavgada bir arkadaşının ölümüne sebep oluyor o dönem madde de kullanıyormuş. 10 sene hapis yattıktan sonra çıkmış çok pişman olduğunu falan söylüyormuş. Şu an madde kullanmadığını hatta hastaneye gidip test bile yaptırabileceğini söylemiş kıza. Fakat birkaç kişiden ortamlarında gayet de uyuşturucu bulunduğunu duydum. Ve her şeyden önemlisi bana göre öyle ya da böyle birinin ölümüne sebep olmuş bir insan ben arkadaşıma biraz tepki gösterdim başına bela alıyorsun falan dedim. Sonuç olarak kendisi her gün her gün o çocukla görüşmeyi tercih etti normalde her şeyini anlatan kız şimdi hiçbir şey söylemez oldu bana tepki gösteriyorum diye. Geçen gün buluşmuştuk o oğlanın yanına uğrayalım mı falan dediler onunla oturmak ya da bir araya gelmek istemediğimi söyledim. Arkadaşım için endişelenmeli miyim ben mi abartıyorum? Ya da daha yumuşak mı davranmalıyım yoksa iletişimi mi kesmeliyim?