Anket En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Vazgeçtim hayal kurmaktan devam ettim hayal kurmaya.Yemek yarışmasına katılıyordu,ilk seferde madalya alıp bana hava atıyordu gelin
Sonra seni beğenmezO kadar yarışmaya katılmış bir madalya bile alamamış annen der Sonra ben annenden daha güzel yemek yapıyorum deyip oğlunun aklını başından alır..

Sonra seni beğenmezO kadar yarışmaya katılmış bir madalya bile alamamış annen der Sonra ben annenden daha güzel yemek yapıyorum deyip oğlunun aklını başından alır..
Ben ne yapacağım şimdi,nasıl başa çıkacağım bu gelinle ,bir akıl ver bana

Oğlunu sıkıştır buna izin vermesinBaştan müsade edersen sonra önüne geçemezsinGelinin diline düşersinVayyy başımıza gelenler
Ben çaktırmadan yemeklerine fazladan tuz katayım mı?Bu seferde seni çok sevdiğimden yemeğe tuzu fazla kaçırmışım derÇok uyanık çıktı bu gelin

Ben çaktırmadan yemeklerine fazladan tuz katayım mı?Bu seferde seni çok sevdiğimden yemeğe tuzu fazla kaçırmışım derÇok uyanık çıktı bu gelin
Senin gelin çok fena kesin öyle söyler
Lafa tut yemeği dibine tuttursunBu sefer kurtaramaz

Hanım, bir kurbanımız daha oldu, deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. 'ın dişinden başla ben yemekten sonra tüylerini düzeltirim hatta senin için kalp şekli bile veririm

Düştü elimize güzell,Testere filminden beter edeceğiz dişleri söküle tüyleri yoluna

Bak bakkk doktor yüzü görmemmmiş hıhhhhhh 20'lik dişini hatırlatma bana şimdi korkudan ödünpatlıyordu nolduuuu

Şahitsiniz kk'nın neneleri beni köşeye sıkıştırmış ,tehdit ediyor

Şu an diş ağrısı çekerken bunları okumayaydım eyiydi

Oku oku bünyeye iyi gelirrrr

Siz oyalayin ben de cimbizi alip kacayim

Kara listeme grdin bile

Kendi yanında bizide götürmeyesin söz sana birşey olursa mune baciya ambargo uygularız

Ahretliğime haaaa bide ambargoooo

İş aş koca bulacağız tamamdır

Saygılar selamlarBüyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinde çok öpüyorumHürmetler efendimBana müsade kaçtım görüşürüz

Hahaayyttttt nolduuuuu

Oda anladı senden bu istediklerini alabileceğini
Oylar Aus'a

Oy istiyor @Mune derhal müdahale istiyorum tık mapısa bu dişsizi

Bittin sende kara listeme aldım yaşlı didinnnnn bize

Aha hanimablada mune yanlisi cikti abla dedigin muhalif olur ne oldu senin muhalif ruhuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…