• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Vazgeçilmez KK Ablası;

En Vazgeçilmez KK Ablası;

• Ankete Katılan
    173
  • Anket Kapalı .
Yönetime şikayet edeceğim sizi:63:Beni neden deşifre ediyorsunuz:KK42::rolleyes::rolleyes:

Ohhhh olsun sen tahtıma göz dikersen bende böyle ntikam alırım işte :KK70::KK70::KK70:
Daha durrr bardaktaki dişlerinde elimde koz olarak duruyor :cool::cool::KK70::KK70::KK70:

Teşekkür ederim canımsın:KK200:
Seneye Hanım Abla'yı nene kategorisine atacağım bu kategori 1.si ben olacağım:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Nene olayım o zamana beklerim şekerimmmm :KK58::KK70::KK70::KK70:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ,e oy verdim, Müdürümüz Mune Mune de başımızın tacı ama onun yüksek yerlerde tanıdığı var diyorlar öyle duydum :oops:

Sağol merilincim beni seneye neneye aday göstercekmiş bu Nevreste Nevreste :KK70::KK70:

Seni de seneye Hanım Abla gibi nene kategorisine alacağım:-)

Pışıkkkkk dermişimmmm :KK70::KK31::KK70::KK31::KK70:

Ohhhh olsun sen tahtıma göz dikersen bende böyle ntikam alırım işte :KK70::KK70::KK70:
Daha durrr bardaktaki dişlerinde elimde koz olarak duruyor :cool::cool::KK70::KK70::KK70:

Nene olayım o zamana beklerim şekerimmmm :KK58::KK70::KK70::KK70:

Sağol merilincim beni seneye neneye aday göstercekmiş bu Nevreste Nevreste :KK70::KK70:

Pışıkkkkk dermişimmmm :KK70::KK31::KK70::KK31::KK70:
Oylarım 18 olmuş:21:Bu sene olmadı seneye geçeceğim seni:KK45:
Takma dişlerimi ve eşsiz güzelliğimi neden teşhir ediyorsunuz:63::KK53::rolleyes:

Back
X