• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En Uzun Süre Kullandığınız Saç Rengi Ne Renk ?

kendi saç rengim yabiki 15 yaşımda boyatmaya başladığımı göre:)3 yıl gölge yaptırdım.şimdi koyulaştırdım.kızıl ama öyle çok kırmızıya değil kahverengiye çalıyor.

doğduğumdan beri kömür siyahı saçlarım var aralarda kızıla falan boyadım ama geçti gene kaldım siyaha :) doğallık güzeldir.

ben en çok bööle turuncu yapmak istiyodum ama esmer olduğumdam yakışmıycağı için yaptırmıyorum ama çok isterim:(
tam mora boyatıyodum uçlarını siyah üstüne işe başladım kaldı :)
istifa edersem belki boyatırım:p

kızıllll yıllarca kullandımm
mavi siyahı ara ara hep tekrarladımm
bir yıl sarıydı
üstüne kahve boyadım
şimdi 7 aydır orjinal saçımı kullanıyorum... :)

ben de şimdiye kadar hiç boyatmadım pek sıcak da bakmıorum aslında hem rengini begendiğimden hem de saclarım ince telli oldugundan daha da incelir diye korktugumdan...kumralım mutluyuma.s

Tam 5 yıldır saçlarımı kızıla boyatıyorum. İlk kuaföre gideceğim gün annem; "boyatma kızım bak 3,4 ay ya da 1 sene sonra sıkılacaksın, yazık saçlarına. İleride daha çok boyatırsın" demişti.

Hiç ama hiç sıkılmadım. Hala her ay koşa koşa gidiyorum kuaföre...

:teytey::teytey::teytey:

ben çok çabuk sıkılırım saç rengimden o nedenle çok uzun süre aynı saç rengiyle duramiyorum

ancak kızıl saçı çok kullandım koleston aşk alevi..2 yıl o renkti saçlarım onun öncesinde de kına vardı saçlarımda yani yine kızıldı..beni herkes kızıl saçlı hastırlar eskilerden şimdi saçımı siyah görünce çok şaşırıyolar..en yakın arkadaşımın adı da özgeydi o nedenle beni hep kızıl özge diye ayırırlardı :)

özlüyorum o halimi ya ama çok kararsızım saç konusunda

sarı ve röfleyi çok kullandım sonundaaaa saç dökülmesinden kurtulamıyorum 1 yıldır artık kumrall kendi saçlatımı kullanıyorum

benim saçlarımda iki yıldır kızıl ve bende menmunum seviyorum kızıl rengi saçlarımda ama asıl saç rengim siyah

ben 5 yıldır röfle platin rengine boyatıyorum ama saçlarım çok yıpranıyo özellikle saçlarımı yıkarken saç kremi kullanmazsam vay halime saçlarımı zor tarıyorum en son martta boyatmıştım biraz ara vermeyi düşünüyorum ama şimdide kızıla merak saldım fakat bakımının zor olduğunu duydum valla napıcamı bende bilmiyorum:sm_confused:

ben daha ilk boya yaptım rengide koyu kumral hafif küllü ve çok seviyorum ben bu rengi aslında saçlarımda siyah olduğu için çok doğal durdu kimse boya olduğunu anlayamıyo :o)

bende bi 6 yıl olmustur sarı kullanıom cok memnunum sarı olsun 10 kat daha pahalı olsun valla tavsiye ederim...ama sarı herkese yakışmazz...

doğal rengi :)))
hala da kullanıyorum saçlarıma beyazlar düşene kadar sanırım bu rengi kullanırım açık kestane

bende bi 6 yıl olmustur sarı kullanıom cok memnunum sarı olsun 10 kat daha pahalı olsun valla tavsiye ederim...ama sarı herkese yakışmazz...

bende sarıyı çok seviyorum.doğal rengi kızıldı nefret ettim çilliyim yüzüm beyaz senin rengin nasıl acaba bana yakışıyormu ...yanınca güzel oluyor çiller kapanıyor ama sürekli denize gitmeme rağmen yanamıyorum yansamda hemen açılıyorum.:utangac:

uzun süre kızıl kullandım ama şimdi doğal rengi koyu kestane ama bi değişiklik yapmak istiyorum enkısa zamanda

Back