• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En Uzun Süre Kullandığınız Saç Rengi Ne Renk ?

Ben Ben 8 Sene Sari Saçlarla Gezdim şimdi Kahva Yaptim Ama Hala Istediğim Rengi Bulamadim Galba Yine Röfle Yatiricam Alişkanlik Işte Ben Napiim

Benimkide koyu kahve, dogal sac rengim, bir iki kez siyaha boyattim, esmer oldugum icin koyu renk gidiyor bana:)

Vallah bende siyah hariç her rengi kullandım..Ama en uzun röfleli durdu saçlarım..4 sene kadar :1yes2: Sonra kızıl,bal rengi,kahve falan derken..Şimdi çikolata kahvesine boyattım.6-7 aydır kullanıyorum ve çok memnunum... :1yes2:

En uzunu bilmem ama en kısa siyah oldu, aynı günü açmıştım, peruk gibi olmuştu:Roflol: Sarı rengi de hiç denemedim.

bildim bilelii kestane rengini kullanıyorumm
aslında istemiyo değilim (saç boyasının yapısından ve su geçirdiğinden emin oldugum zaman)

Sari sacliyim ve hic degistirmedim bir kere kizil denedim kuaforum surpriz yapti ama bir hafta ble kullanamadim, aslinda herkes cok begendi ama ben saridan vazgecemiyorum

Benim Saç Rengim Sarıya Dönük KumraL, Arada Nadirde oLsa KızıL Yaparım Hoşuma Gider :)

SİTTİN SENEDİR SİYAh SAÇLARIM BOYATMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUM SEVİYORUM SİYAH BANADA YAKIŞIYOR ESMERİMDE ....ESMERİM BİÇİM BİÇİM ÖLÜRÜM ESMER İÇİN NİHAHAHAHA :Roflol:

lisedeyken mavi-siyah kullandım ve 5 aydır kızıla döndüm ama mavi siyahtan kızıla dönmek tam bir felaket saçlarım çok kırık şu an :çok üzgünüm:

saçımın doğal rengi açık kumral aralarında da saman sarısı gölge vardı en uzun bunu kullandım su anda ise siyah

ben saç boyamayı sevmyom ama ırsi çok beyazım var boyamışkende çok çeşit yaptım hepsini denedim önce kızıl röfle sonra kahve ikisenedirde sarı röflem vardı çok güzeldi ama bu hafta resmdeki kahve kızıla boyadım ama geri röflemi istiyommmmmmmmmmm ve bidaakine röfleme döncem

oooo1978 snden özentilik yapcam.bnm de 15 snedir saclrm çok açık kumral sarıya dönük yani ve boyatmicam kararlıyımm..=)(herşeyin doğalı makbuldür bncee:D)

merhabalar
bende son uc senedir kirmizi siyah kullaniyorum ama gercekten dogal ve alimli bir renk oluyor herzaman kullanabiliyorum ayrica esimde koyu renk sevdigi icin benim icin avantajli oluyor tavsiye ederim ama kizlar lutfen sac boyalarinizi amonyaksiz alin cunku amonyak saci ve deriyi cok yiprandiriyor

kızlar benimde beyazlarım var o yüzden liseden beri boyuyorum. ve hep koyu kestaneye boyadım. yakışan yakışmayan herkes sarıya boyatıyor diye söylenir dururdum ve içimden de o kişileri kınardım. ama bir gün bir baktım ki bende sarı olmuşum :))) artık sarı saç boyayanlara laf etmiyorum :) benim sarışınlığım fazla sürmedi tekrar koyu kestaneye döndüm heralde böyle de devam edicem.

Back