En uygun Battaniye , Pike Takımı ?

Kaç tane almak gerekir hiç bilmiyorum bir de yatalı misafir çok olur diye düşünüyorum :9: başka bir şehire gideceğim için nasipse:nazar:

Mink diye bir markayı bende internette araştırırken gördüm ama güzel ürünleri var , bornoz aile seti aldın mı canım onda hangi markayı tercih ettin ; taç ve pierre cardin in bornoz setlerini beğeniyorum ama o kadar kararsızım kii :31:

bir de bu complate set ( dört mevsim set ) almaya gerek var mı nevresim ve pike takımı alınca gerek olmaz herhalde :12:

Canım begendigin markaların bornozları gayet güzel kalitelide taçı öneririm özellikle ondada bambu oranının fazla olmasına dikkat et suyu çekme özelligi fazla oluyor taç genelde artık bambu oranı daha fazla şeklinde üretiyor o yüzden taç:16:Dört mevsim setlerine gerek yok bence artık alanlarda iyice azaldıgını görüyorum onun yerine nevresim takımları pike takımları daha şık ve kullanışlı tabiki karar senin:16:

Canım begendigin markaların bornozları gayet güzel kalitelide taçı öneririm özellikle ondada bambu oranının fazla olmasına dikkat et suyu çekme özelligi fazla oluyor taç genelde artık bambu oranı daha fazla şeklinde üretiyor o yüzden taç:16:Dört mevsim setlerine gerek yok bence artık alanlarda iyice azaldıgını görüyorum onun yerine nevresim takımları pike takımları daha şık ve kullanışlı tabiki karar senin:16:

İlgin için çok teşekkürler canımm :16: Özdilek ve Taç tan bir kaç bornoz seti beğendim nasıll sizcee :6:
$Lorenaman-Kadife-Aile-Seti-mavi-pembe.webp$2811_buyuk.webp$untitled2.webp:16:
$OZDILEK-PERIN-AILE-SETI-BORNOZ-TAKIMI-6-PARCA__51296371_1-900x900.webp bunun pembesi güzel de mavisinin desenleri pek güzel değil :9:

Terlikli istemiyorum aslında gereksiz bence ıslanır falan zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlarr:3: Bir şey soracağımm ;

Çeyiz için battaniye , pike ve nevresim takımı bakıyorum da , hangi markaları tavsiye edersiniz , kalite ve kullanım açısından :44:

İnternette en uyguna satan site hangisi bilenler var mı :44:

Bir de Day in Colours örgü battaniye seti diye bir şey var kullanan var mı nasıl sizce :32:

taç , sarev, özdilek,altınbaşak evet bende degil ama bir arkadasım day in colurs kullandı ve çokta memnundu..

taç , sarev, özdilek,altınbaşak evet bende degil ama bir arkadasım day in colurs kullandı ve çokta memnundu..

hımmm yorumun için teşekkürler canımm :16:bende araştırıyorum işte beğendiğim modelleri bir de yakından gidip incelemek istiyorum almadan önce ama bakalım :6:

Kızlarr şimdi ben yatak odası için; 1 çift kişilik pike takımı ,1 çift kişilik nevresim takımı ,1 çift kişilik battaniye
,1 yatak örtüsü çeyizlik şöyle modellerden
$2.webp

Misafir için ; , 1 tek kişilik nevresim , 1 tek kişilik pike takımı , 2 tek kişilik battaniye,
1 çift kişilik dört mevsim set ; $60070549.webp

Nevresım: Carsaf: Yatak Örtüsü:0 Volanlı Yastık Kılıfı:0(2 adet) Standart Yastık Kılıfı:(2 adet) Havlu:küçük (4 adet) Havlu:büyük (2 adet) Havlu:(2 adet)

düşündüm ama yeterli midir çeyiz için daha başka bir şey gerekli mi bunlar için :31:
:

şöyle renkte battniyeler nasıll :32:
$untitled.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarr şimdi ben yatak odası için; 1 çift kişilik pike takımı ,1 çift kişilik nevresim takımı ,1 çift kişilik battaniye
,1 yatak örtüsü çeyizlik şöyle modellerden
Eki Görüntüle 727965

Misafir için ; , 1 tek kişilik nevresim , 1 tek kişilik pike takımı , 2 tek kişilik battaniye,
1 çift kişilik dört mevsim set ; Eki Görüntüle 727968

Nevresım: Carsaf: Yatak Örtüsü:0 Volanlı Yastık Kılıfı:0(2 adet) Standart Yastık Kılıfı:(2 adet) Havlu:küçük (4 adet) Havlu:büyük (2 adet) Havlu:(2 adet)

düşündüm ama yeterli midir çeyiz için daha başka bir şey gerekli mi bunlar için :31:
:

şöyle renkte battniyeler nasıll :32:
Eki Görüntüle 727969

Misafirler icin daha cok almayi planliyorsun olmazki ama :1:
Yatak odasi icin 2 pike, 2 nevresim ve 2 battaniye alirdim (en az).
Biri kirlenince digerini kullanirsin boylece.
Gelinlik yatak ortusu gercekten cok kullanissiz canim
1,2 kere kullanirsin sonra dolaba kaldirirsin, daha sade bisiler dusunebilirsin BENCE. :34:

Misafirler icin daha cok almayi planliyorsun olmazki ama :1:
Yatak odasi icin 2 pike, 2 nevresim ve 2 battaniye alirdim (en az).
Biri kirlenince digerini kullanirsin boylece.
Gelinlik yatak ortusu gercekten cok kullanissiz canim
1,2 kere kullanirsin sonra dolaba kaldirirsin, daha sade bisiler dusunebilirsin BENCE. :34:

Hımmm bilmem ki şimdilik bir takım alayım sonra yeni modeller çıktıkça çeyiz götürmeye yakın birer takım daha alırım dedim ne bileyim sürekli yeni modeller çıkıyo diye :26::9: ama zamanla alabilirim şimdilik artık 1 takım da olsa almak istiyorum kenarda dursun diye :12:

Eevet ama gelinlik yatak örtüsü de gerekiyor canım çeyiz serildiğinde evi görmeye geliyorlar ya , bir de bebek olduğunda:nazar: seriliyor bizde o yüzden çeyiz için sadece günlük kullanım için gerek yok zaten ,

Ama gelinlik yatak örtüsünü sade almam herhalde biraz gösterişli olsun :9::32:

canım çok gösterişli istemiosan eğer yatak örtüsü yataştan aşağıdaki su yeşili örtüyü öneririm günlük aldım ben onu hafif şık ve şirin =))
bi de gelin yatağı gösterişli olsun die aşağıdakini eminönünden kavga kıyamet 500e aldım fotolarda çok belirgin çıkmamışş , çok içime sindi ama =)

$d.webp$DOTS-S~1.webp$e.webp$eee - Copy.webp

Days in colours'un nevresim takımından aldı annem 2 yıkamada renkleri solmaya basladı.:26:

kızlar bende dört mevsim set almayı düşünüyorum hangi site güvenilir yardımcı olun lütfennn

ben de dört mevsim set alacağım bir tane de olsa olsun çeyizimde, içine yorgan koymadığımda pikeye dönüşür. :1: days in colours a bak derim hem fiyat uygun hem desenler güzel. ben oradan alacağım. :32:

Back
X