Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en umutsuz ve beklenmedik anda hamile kaldığını öğrenenler
evet tam da pes ettim dediğiniz anda hamile olduğunu öğrenenler varsa lütfen yazın bizlere moral olun yazan herkese şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yarın doktora gidim eğer doktorumm aaaaa hamilesin Hülyacım dersee yarın yazcam size anacımmm ..7 yıldır pesssss pesssss düştüm artıkımmmmmafoldumben şaka bi yana eğer öle bişey çıkarsa hakketen 7 yıl sonunda gelen bir mucize olurrrr...rabbim inşallah güzel haberleri vermeyi nasip etsinnn ..yarın ola hayrola diyimm bennn ..evet gücüm bitti ama ümit bitmiyooo yaaaa garip bişeymiş buuu:bbo:
yarın doktora gidim eğer doktorumm aaaaa hamilesin Hülyacım dersee yarın yazcam size anacımmm ..7 yıldır pesssss pesssss düştüm artıkımmmmmafoldumben şaka bi yana eğer öle bişey çıkarsa hakketen 7 yıl sonunda gelen bir mucize olurrrr...rabbim inşallah güzel haberleri vermeyi nasip etsinnn ..yarın ola hayrola diyimm bennn ..evet gücüm bitti ama ümit bitmiyooo yaaaa garip bişeymiş buuu:bbo: