- 27 Ağustos 2022
- 4.266
- 7.276
'Yani dun ile ayni' demek yerine 'stabil, bir sorun yok' demek daha dogru sanki.Abartmıyorum Her gün
“Durumu nasıl “ diye soran veli var , “yani dün ile aynı” deyince de , bozulup ters ters yüzünüze bakıyorlar ..
Hergün farklı olarak ne söylenir onu da bilmiyorum ..
Benden çocuğu için günün özetini yapmamı bekliyor aslındaOglunuzun iq su bugun 190 u gecti, Nasadan teklif gelicekmis beklemede kalin diyebilirsiniz mesela
Orada kinaye var ama anlamadınız .'Yani dun ile ayni' demek yerine 'stabil, bir sorun yok' demek daha dogru sanki.
Mutlaka cok bunalip oyle diyorsunuzdur ama daha farkli ifade edebilirsiniz bence.Orada kinaye var ama anlamadınız .
Onunla yetinmiyor işte sorun orada
diğer konularda haklısınız ama bu konuda değilsiniz... eğer çocuğa özel yemek, eşya vs ise paylaşmak zorunda değil... illa yemek getiriliyorsa okula... belli bir menü belirleyip sadece o gün onu göndermelerini isteyebilirsiniz...Diğeri de neden çocuklara sürekli paylaş diyormuşum onun cocugu paylaşmak zorunda değilmiş yemeği bile kendi cocugu yesin diye koyuyormuş , herkes kendi çocuğuna Yemek koysunmuş..
ahhhh yaa sizi o kadar iyi anlıyorum kiHayır beni müdüre şikayet edince ne olacağını sanıyorsa
İşime son mu verecek müdür asacak mı kesecek mi Beni
Tek olan şey şu : hevesim kaçıyor soğuyorum
Sıkıntı velide değil müdürde. Bir de velinin önünde seni yanına mı çağırıyor dikkat et mi diyor ay böyle gerzek müdürler var mı ya ppkkjhgffffMerhaba , öğretmenim
Bugün idare tarafından çağrıldım
Velim şikayet etmiş sebep şunlar :
Çocuğunun isminin sonunda “su “ varmış neden çocuğun yaptığı ödevin yanına tam yazmamışım da Azra yazmışım Azra su olacakmıs ismini doğru öğrensinmiş
Diğeri de neden çocuklara sürekli paylaş diyormuşum onun cocugu paylaşmak zorunda değilmiş yemeği bile kendi cocugu yesin diye koyuyormuş , herkes kendi çocuğuna Yemek koysunmuş..
Ayrıca neden hala çocuğu okumaya geçmemiş ..
Müdür bişey demedi ama bunlara karşı dikkatli ol dedi kısaca
Beni yoran çocuklar değil veliler ve kaprislerinden çok bunaldım en ufak şeyde idareye gitmeleri yüzünden mesleğime aşıkken işimden soğudum , kadına da önemli olan ne sizsiniz ne de benim , burada tek önemli olan sizin çocuğunuz dedim . Bana yaşanmaması gereken şeyler yaşandı ama sizi çok seviyorum unuttum bilmem ne diyor hala .. ne yaptığımı da bilsem …. Belki daha fazlasını söylemek istedim ama daha da büyümesin artk sussun diye denedim ama kadın da gerekeni yaptırdım modunda.. artık ego tatmin ediyor bana karşı ..
Çocuklar olmasa asla çekilmez okul….
Yeni nesil veliler insanı bezdiriyor gerçekten.Merhaba , öğretmenim
Çocuğunun isminin sonunda “su “ varmış neden çocuğun yaptığı ödevin yanına tam yazmamışım da Azra yazmışım Azra su olacakmıs ismini doğru öğrensinmiş
Diğeri de neden çocuklara sürekli paylaş diyormuşum onun cocugu paylaşmak zorunda değilmiş yemeği bile kendi cocugu yesin diye koyuyormuş , herkes kendi çocuğuna Yemek koysunmuş..
Beni yoran çocuklar değil veliler ve kaprislerinden çok bunaldım en ufak şeyde idareye gitmeleri yüzünden mesleğime aşıkken işimden soğudum , kadına da önemli olan ne sizsiniz ne de benim , burada tek önemli olan sizin çocuğunuz dedim . Bana yaşanmaması gereken şeyler yaşandı ama sizi çok seviyorum unuttum bilmem ne diyor hala .. ne yaptığımı da bilsem …. Belki daha fazlasını söylemek istedim ama daha da büyümesin artk sussun diye denedim ama kadın da gerekeni yaptırdım modunda.. artık ego tatmin ediyor bana karşı ..
Evet zorunda degil buna katılıyorum mecburiyet yok ama adini tam ogrensin yanina su da yazın diye sikayet edin bir veli.Cocuguna paylasmayi ogretmek istemiyor demek ki. Buda ogretilmesi gereken bisey cunku. Bireysellesen cocuklar buyudugunde bencillikten napacagini sasiriyor. Ac kalmayack ki sonucta burda paylasim soz konusu . Bu ögretmenin mecbur koştugunu dusunmuyorum paylasim ogrenmesi acisindan yapmistir. Ama madem veliler boyle. Sizin dedginz tek cesit belli bir menu olursa daha mantikli olur.diğer konularda haklısınız ama bu konuda değilsiniz... eğer çocuğa özel yemek, eşya vs ise paylaşmak zorunda değil... illa yemek getiriliyorsa okula... belli bir menü belirleyip sadece o gün onu göndermelerini isteyebilirsiniz...
Merhaba , öğretmenim
Sizinle hiç iletişime geçmeden direkt idareye gitmesi yanlış olmuş. Ancak çocuğun adının eksik yazılmaması ve paylaşıma zorlanmaması konusundaki talepleri haksız değil. Paylaşmanın güzelliklerini sınıfta anlatırsınız ama bireysel olarak çocuğun eşyasını paylaşmaya zorlamamalısınız. Okuma konusunu da size sorsa belki ek bir alıştırma vs verirdiniz.
Malesef bu yaratıkların yetiştirdiği çocuklarla aynı ortamı paylaşıyor çocuklarımız.Merhaba , öğretmenim
Sizinle hiç iletişime geçmeden direkt idareye gitmesi yanlış olmuş. Ancak çocuğun adının eksik yazılmaması ve paylaşıma zorlanmaması konusundaki talepleri haksız değil. Paylaşmanın güzelliklerini sınıfta anlatırsınız ama bireysel olarak çocuğun eşyasını paylaşmaya zorlamamalısınız. Okuma konusunu da size sorsa belki ek bir alıştırma vs verirdiniz.
Neden hep ben alttan almak zorundayım pekiMutlaka cok bunalip oyle diyorsunuzdur ama daha farkli ifade edebilirsiniz bence.
Bunu asla sizi yargilamak icin soylemiyorum ama bir ogretmen olarak siz size yakisani yapin, bosverin alttan alın.
Ayrı çağırdı önünde değilMüdür öğretmenini velinin önünde ezdirmemeli. Uyaracaksa da velinin önünde olmaz bu
Malesef bu yaratıkların yetiştirdiği çocuklarla aynı ortamı paylaşıyor çocuklarımız.