En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
sayfayı yenılıyorum umıtsızce, hanı bır oy belkı dıye ahahaha

şaka maka 24 kişi katılmış vay be :)) bizde ikizler olarak katılsaydık keşkemde tuhh...

benim anlamadığım sokak modası yarışması o şortlarla vs gerçekden sokağa çıkan varmı tamam çıkan olabilirde evine sağ dönen varmı

21 numaralı yarışmacıya verdim oyumu. tarzını kendiminkine benzettim. kabanına ise bayıldım. tam günlük-klasik bir tarz olmuş, oldukça şık.

Oyum 9'a sac rengine bayildim. Cool bir tarz olmus :)

face kk sayfasında da paylaştım yarışmayı. yarışmayı haberi olmayanlar, oradan öğrensin diye..

benim anlamadığım sokak modası yarışması o şortlarla vs gerçekden sokağa çıkan varmı tamam çıkan olabilirde evine sağ dönen varmı

aynı şeyi aklımdan geçirdim bakarken metrobüse falan bindiğimi düşünemiyorum öyle. yani güzel, çekici bir tarz ama benim sokak giyimi tarzı anlayışıma uygun değil.

<p>sonunculuga adayim bakalim sonunculktw bni gecek olan var mi.kndimi pijama giymis hibi hissediyorum

Seni alıntılıyorum ama bu genel bir uyarıdır..
Dile getirmek isterim.
Herkesin yaşadığı yer , yaşayış şekli ve tarzı ayrıdır.
Kimi bu kombinle rahat eder, kimi etmez..
Yanlış anlamaya sebebiyet vermek yerine, kıyafet kombinleri konuşalım derim, sağ kalıp kalmadıklarını değil =)
Lütfen yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…