• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
sayfayı yenılıyorum umıtsızce, hanı bır oy belkı dıye ahahaha:KK70::KK70:

şaka maka 24 kişi katılmış vay be :)) bizde ikizler olarak katılsaydık keşkemde tuhh...:D

benim anlamadığım sokak modası yarışması o şortlarla vs gerçekden sokağa çıkan varmı tamam çıkan olabilirde evine sağ dönen varmı:KK53:

21 numaralı yarışmacıya verdim oyumu. tarzını kendiminkine benzettim. kabanına ise bayıldım. tam günlük-klasik bir tarz olmuş, oldukça şık. :nazar:

Oyum 9'a sac rengine bayildim. Cool bir tarz olmus :)

face kk sayfasında da paylaştım yarışmayı. yarışmayı haberi olmayanlar, oradan öğrensin diye..

benim anlamadığım sokak modası yarışması o şortlarla vs gerçekden sokağa çıkan varmı tamam çıkan olabilirde evine sağ dönen varmı:KK53:

aynı şeyi aklımdan geçirdim bakarken :KK51:metrobüse falan bindiğimi düşünemiyorum öyle. yani güzel, çekici bir tarz ama benim sokak giyimi tarzı anlayışıma uygun değil.

<p>sonunculuga adayim bakalim sonunculktw bni gecek olan var mi.kndimi pijama giymis hibi hissediyorum :D

Seni alıntılıyorum ama bu genel bir uyarıdır..
Dile getirmek isterim.
Herkesin yaşadığı yer , yaşayış şekli ve tarzı ayrıdır.
Kimi bu kombinle rahat eder, kimi etmez..
Yanlış anlamaya sebebiyet vermek yerine, kıyafet kombinleri konuşalım derim, sağ kalıp kalmadıklarını değil =)
Lütfen yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim ..

Back