- Emoji Skoru
- 12.578
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taniyamadim seni,dur tekrar inceleyeyimeveetttttt bebişşşiimm![]()
ablamla oturduk hangi yarısmacı sensin onu anlamaya çalışıyoz inceliyoz tektekarkadaşlar katıl dedı bende dışarı cıkarken ne gıyıyosam onu cekıp attım canım:)
![]()
İnsallah yanlislikla sana oy vermem tolinarkadaşlar katıl dedı bende dışarı cıkarken ne gıyıyosam onu cekıp attım canım:)
![]()
sabah yakarım bıttı sımdı yookkk bı de ona cıldırıyorum zatenyak bi sigara![]()
zalım margaamutlumusun marga açtın oylamayı mutlumusun he söyleeeeeeeeeee bize sigara yaktırıyosun burdaaa![]()
ahahhahaha ablaya selamlar:):):)ablamla oturduk hangi yarısmacı sensin onu anlamaya çalışıyoz inceliyoz tektek![]()
sabah yakarım bıttı sımdı yookkk bı de ona cıldırıyorum zaten![]()
Taniyamadim seni,dur tekrar inceleyeyim![]()
![]()
Kimliği belli etmek yok , o değilim bu değilim hangisiyim demek hele hiç yokahahhahaha ablaya selamlar:):):)
bır hafta gırmesem oy gelırmı kı zupriz olarakabuuu kıyamam valla![]()
artık cok gecİnsallah yanlislikla sana oy vermem tolin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nerden bıldın beaaaaseni tahmin ettim ganga![]()
dımı efuli tarzımız olmasada guzellıgımız yeterditolin yüzünü niye kapattın la meşhur olurdun burdan yürür giderdin işte![]()
yaktın bızıKimliği belli etmek yok , o değilim bu değilim hangisiyim demek hele hiç yokoyar öperim
![]()
kazeni arıyımda oy ısteyımKimliği belli etmek yok , o değilim bu değilim hangisiyim demek hele hiç yokoyar öperim
![]()