En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
Yarın bu yarışma bittiğinde yeni yarışmamızın konsept anketi de bitiyor =)
Ve böylelikle yeni yarışma için parçalarınızı şimdiden hazırlayın kızlar !
Hadi hayırlı olsun.Yenilen pehlivan güreşe doymazmış diyerek katılacagım sanırım tekrar.Önemli olan yarışmaktı

Hadi hayırlı olsun.Yenilen pehlivan güreşe doymazmış diyerek katılacagım sanırım tekrar.Önemli olan yarışmaktı

Katılmadan önce kuralları okumanızda fayda var, mesela bu yarışmada dahi kuralları okumadan katılan çok yarışmacı oldu..

2. yarışmamız 1. yarışmamız kadar acemi bir şekilde gerçekleşmeyecek..

E ben daha hemen hemen 1 aylık edi olunca, elimden bu kadarı geldi..

Bi kusurum olduysa kusura bakmayın

Estarfullah canımne kusuru ,kendi adıma konuşayım benimde acemiliğim çok oldu.En önemlisi eksiktim :) Ve dahası 2.de daha güzel şeyler görüceğiz gibi geliyor banada :)

bence artık tebrik etmek lazım 1. olan arkadaşımızı ve diğer tüm katılan arkadaşlarımı. Hepinizi kocaman öpüyorum tebrik ederim tüm katılmcıları senide tebrik ederim canım 12 numaralı yarışmacı . Hadi herkese geçmiş olsun :) :) :)

Diğer konsepte karar verildi mi Huy Meselesi ?

Merhaba , diğer konsept şuanlık için yılbaşı görünüyor..
Ama yarışmaya katılacak olan arkadaşlar , yılbaşı için giyeceğimiz kombinleri yılbaşından sonra yayınlarız herkes tam şekilde hazır olur diyor..

Yılbaşına haftalar olduğu için , onun öncesinde bir haftalık spor şıklık konsepti ile yarışacaklar..

Anket sonucuda bu gece bitiyor yeni yarışma konusunda bahsedeceğim ayrıntılı şekilde.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…