En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
8 numara
altındaki sortmu yoksa kısa taytmı anlayamadım, hangisi ise ikiside hic olmamıs arkadasım :) , bu kadar sıkı sortlar sıklıktan cok uzaklastırıyor , tsort de uymamıs keske farklı bir kombin yapsaydın , yada o sortun uzerine salas arkası daha uzun bir kazak ve ince corap yerine opak kullanabilirdin :)
bol sanslar

Ben de marka giyinmiyorum, dolabımı karıştırsanız öyle pahalı marka kıyafetler bulamazsınız. Benim fikrim evet yarısı özenmeden giyinmiş ve bu yorumumun arkasındayım. Ayrıca cesaretlerine diyecek bir şeyim yok, orda haklısınız.

9 numara
hos cici olmussun ,fakat detaylı bir sortun uzerine ,detaylı bir gomlek bana gore iyi durmuyor, ayakkabı ve cantanı goremiyorum ama , oxfort tarzı bir ayakkabı gayet guzel gidebilirdi :) ve camel rengi deri sırt canta:)
bol sanslar

woooouww Mune ...dikkat edicem :)

Sizinde haklı olduğunuz noktalar var elbet fakat bu yarışmayı bizler eğlenmek amaçlı , fikir almak amaçlı , eksiğimi fazlamızı öğrenmek amaçlı açtık ..

3 , 4 kişi haricinde ki herkesin özene özene hazırlandığına ben kendim şahit oldum ..

Ama yine de diyorum ki ,hepsinin eline sağlık : )

Mune ablacım , rica etsem özel mesaj kutuna bakabilir misin..
Teşekkür ettim : )

AYYY :) TAMAM DİKKAT EDİYORUM BUNDAN SONRA YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER :)

Munenın içinden nurella çıkmış..

Benim begenıp oy vermedıgım aday önde..

Yarışma bıtınce onun kım olduğunu ogrensek..

Valla kızlar kombinler kimin bilsem daha da takılacağım ama inanın kırarım diye korkuyorum, yoksa aahhh ben size burda bir takılırım aklınız şaşar, Nur Yerlitaş'ı arasınız

Ve yine hatırlatalım, bu kategoride ilk yarışma bu, birtakım aksaklıklar, acemilikler olması o kadar doğal ki, zamanla oturacaktır herşey, ilk olduğunu hesaba katarak yorumm yaparsak sevinirim

Tüm yarışmacılara cesaretlerinden dolayı kocamannnnnn bir alkışşşşş

Abla diğer yarışmada kuşlarını profil imzanda görmek istiyoruz haha

12 numara
cok tatlı ve sık olmussun , sadece corapların daha kalın ve desensiz duz olsaydı daha iyi dururdu , boyle moodeller corap oynatikca cok yamuk duruyor,alt bacagıda bu sefer carpık gosteriyor :) yanlıs anlama coraba lafım , ben kullanamıyorum bu desenli corapları :) ama cici bir tarzın var
bol sanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…