- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
Nıye yaa en güzel yorumu kendım yapıyorum hahahhahaAllahim kiz millan en güzel yorum yapan kk uyesinde kendine mi oy verdin?kendine oy veremezsin. Ayrica geleyim bi çay içelim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nıye yaa en güzel yorumu kendım yapıyorum hahahhahaAllahim kiz millan en güzel yorum yapan kk uyesinde kendine mi oy verdin?kendine oy veremezsin. Ayrica geleyim bi çay içelim
![]()
Sen bi gel Türkiye'ye tanışacağız zaten hatunum..
Nıye yaa en güzel yorumu kendım yapıyorum hahahhaha
Kız ben cuk oturdugum bolumlerde kendımı okeyledım..anaa öyle bıse yapamıyosam geri alim hemen bi koşu..Hahahahahahahahcok alcak gonullusun ya
![]()
Kız ben cuk oturdugum bolumlerde kendımı okeyledım..anaa öyle bıse yapamıyosam geri alim hemen bi koşu..
bi saat seni aradım ya ufff gerçekte aran dur aran dur ankette bilem zor buldumKız ben cuk oturdugum bolumlerde kendımı okeyledım..anaa öyle bıse yapamıyosam geri alim hemen bi koşu..
Simdi baktım komıgede oy vermişim..hakkım yencek hahahahhaGit geri al rezil olma sonra hahahah
Hanım ablaya oyum
tabiki hanim ablam
yani hanimkelesimigetir : )
HanimKelesimiGetir :)
Nooldu..ben burdayım anneeeem..bi saat seni aradım ya ufff gerçekte aran dur aran dur ankette bilem zor buldum
bulup oy verdim epey aradım ama annemmmmNooldu..ben burdayım anneeeem..
Alfabetik sıra aşkım..direk m harfıne odaklan taşırmadan bas damgayı..:)bulup oy verdim epey aradım ama annemmmm
parmağıma boya bilem sürdürdüm oyum değişmesin diyeAlfabetik sıra aşkım..direk m harfıne odaklan taşırmadan bas damgayı..:)
Bende oylamada olmak ısterdım...Oylamalar 29 Aralık 2014 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)
- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,
- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,
- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),
- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,
- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.
Tamamdir, ickiler bendenSen bi gel Türkiye'ye tanışacağız zaten hatunum..makarna yemeğe gelicez size..
![]()