• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri En sonunda karar verdim

Lethe canım özelden mesaj atamadım
Biz de Kemeraltında gezdik biraz annemle geçen hafta ama hepsi aynı gelinliklerin nerdeyse :(
Ben de hiç düşünmüyordum diktirmeyi ama bulamazsam mecburen diktiricem.
Canım Karşıyaka da nerde terzi, bi de elinde dikilmiş modelleri var mı ?
Varsa ben de bi gidip bakayım :)

Canım bu kadının bostanlının merkezinde bir dükkanı vardı.Ama krizden dolayı kapatttı evinde çalışıyor.Daha önceden bizim sülaleden bir sürü şey diktirdiğimiz için ben güveniyorum.Diktiği modellerin fotoğraflarını çekip albüm yapmış.30 yıllık deneyimli bir terzi.ıstersen telefonunu verebilirim.

canım cok güzel bi gelinlik Allah mesut etsin mutlulukla giydirsin inşallah . bence ince askı yerine dantelden reimdeki gelinlikteki gibi bisi daha güzel olur gibi tabi fikir senin nasıl içine siniyorsa öyle yaptır benimki sadece bi öneri yerimseniben

Eklentiler

• $gelinlik-73.jpg
    $gelinlik-73.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 72
ben de çok beğendim gelinliği...çok zevkli ve eminim çok yakışacak...

sadece askılar konusunda ben de askı diktirme diyen arkadaşlara katılıyorum...çok sıradanlaştırır modeli ...havasından çok götürecek...

benim gelinliğim askısızdı ve uzun bir kuyruğu vardı...bende diktirdim...benim terzi bana sormadan askı dikmiş , ama nasıl? çok pratik...yani askıları içinden dikmiş ve istediğinde takabiliyorsun istediğinde iç kısımda kalabiliyor...askısız yapama dersen bence askıları çıkıp takılan birşey yapsınlar..emin ol çok rahat edeceksin...

Canım bu kadının bostanlının merkezinde bir dükkanı vardı.Ama krizden dolayı kapatttı evinde çalışıyor.Daha önceden bizim sülaleden bir sürü şey diktirdiğimiz için ben güveniyorum.Diktiği modellerin fotoğraflarını çekip albüm yapmış.30 yıllık deneyimli bir terzi.İstersen telefonunu verebilirim.

Süper olur canım bekliyorum tel no'yu kaydirigubbakcemile5

bencede çok şık bi model bozma derim..
herkes seçti bi ben seçemedim yaa 2 ay var daha ama bende tık yok :(

ben de çok beğendim gelinliği...çok zevkli ve eminim çok yakışacak...

sadece askılar konusunda ben de askı diktirme diyen arkadaşlara katılıyorum...çok sıradanlaştırır modeli ...havasından çok götürecek...

benim gelinliğim askısızdı ve uzun bir kuyruğu vardı...bende diktirdim...benim terzi bana sormadan askı dikmiş , ama nasıl? çok pratik...yani askıları içinden dikmiş ve istediğinde takabiliyorsun istediğinde iç kısımda kalabiliyor...askısız yapama dersen bence askıları çıkıp takılan birşey yapsınlar..emin ol çok rahat edeceksin...

Aaaa canım ya çok sağol.Bak bu çıkarılabilir askı fikri hiç aklıma gelmemişti.Hemen terzimle konuşup yaptırtıcam..Çok teşekkür ederimmmmmmm opuyorumnanaktan

bence de güzel bir gelinlik... etek kısmı sade olanları çok beğeniyorum ben... ve tabii straplez :)

bence de güzel bir gelinlik... etek kısmı sade olanları çok beğeniyorum ben... ve tabii straplez :)

Çok sağol canım.Bende bu tarz gelinlikleri beğeniyordum hep ama aklımda acaba kabarık gelinlik giymezsem yıllar sonra içimde fln kalır mı diye çok düşündüm.Ne olursa olsun ihçbir kkabarık modeli beğenemedim ama bakalım sonuç nasıl olacakk

Back