• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri En sonunda karar verdim

Lethe82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
216
0
116
42
İzmir
Arkadaşlar o kadar model baktım ama bu aklımdan hiç gitmemişti.En sonunda dün terziyle anlaştık.Bu gelinliği burada paylaştığımda beğenen oldu kötü yorumlar yazan oldu ama bu model sürekli kafama takılıyordu.Veeeee sonunda benim gelinliğim olacak :)

sposa1.jpg

Duvağı da üstündeki dantelden işlemeli irlanda usulü ::) upuzun yapacaklar.Bir de kollarına ince spagetthi askı takılacak.

gercekten güzel bı model ama bence dıktırme ınan istedıgın model birebir aynısı olmuyor magazalardada çok güzel modeller var bende yenı dıktırdım gelınlıgımı acıkcası pişmanım bak en azından karar verme bu hafta sonu vaktın varsa gez gelınlıkcılerı dene üzerinde....

bnde begndm yalnız etek uçlarıda üsteki gbi işlemeli olrsa dha da bi güzel olur die düşndüm sadece fikir..
mutlulukla giyin Allah tamamını erdirsn :Saruboceq: :nazar:

bence de çok şık ve zarif,
ben de böyle sade kesimli ama üstü dantelli işlemeli gelinlikleri daha çok beğeniyorum.

çok güzel bir gelinlik... ınşallah bende yakın zamanda karar verebilirim yoksa düğünüme kot pantolonla gideceğim :)

güzel gelinlik ama inşallah terzi elinden de böyle güzel çıkar genelde modelleri rezil ediyorlar dikkat et o yüzden..hayırlı olsun şimdiden mutluluklar....

Yorumlar için teşekkürler kızlarrrr.
Diktirmemeyi bende çok isterdim ama ne yazık ki dışarıdaki gelinlikler hiç tarzıma uygun değil.Kuş yuvası gibi üstüne ne varsa koymuşlar.Pek hoşuma gitmediler.
İşlemeleri etek ucuna da koyacak hafif hafif.Askı konusuna da gelince bende askısız istiyordum ama düğün olacağı için hoplayıp zıplarken rahat edemezsin dediler.Bende hak verdim bilmiyorumkismile

owww çok asil çok güzelll..
İnşallah terzi istediğiniz gibi diker ..

inşallah bı süpriz yaşamazsın ücretı teslım sırasında ver önce verırsen sallar malzemeden kacar tecrube konusuyor dedıklerımı dıkkate almanı isterım...

terziyle beraber alicaz kumasini, dantelini beni toptanciya goturecek. sen begeneceksin dedi. Istedigim kalitede alacakmisim onu dikim fiyatindan dusecek tanidik oldugumuz icin boyle yapiyor sanirsam.parasinida is bitince istedi.bakalim ortaya nasi birsey cikicak

tatlım ben bu tarz gelinlikleri pek beğenmem aslında ama bu çok hoşmuş gerçekten..yalnız bencede askı diktirme böyle çok güzel

Back